Yatak odası dekorasyon modası | 1Evimizde dinlenmek, TV izlemek, kitap okumak için tercih ettiğimiz yerlerden biri de yatak odaları. İnsanın günlük yaşamının en az 8 saatini yatak odasında geçtiğini düşünürsek bu mekânın önemini daha da artıyor. Yoğun bir gününün ardından stresimizi atıp rahatlayıp uykuya rahat geçebilmemiz için odanın ışıklandırmasından, duvar renklerine, mobilyadan nevresim seçimine kadar birçok şeye dikkat etmemiz gerekiyor.

Evlerimizin en önemli yaşam alanlarından biri olan yatak odaları için tasarımcılar her zaman yenilik peşinde olduklarını biliyoruz. Dekore ederken öncelikli yapmamız gereken geleneksel, otantik, modern ya da modern çizgiler arasında seçim yapmak. Değişime küçük detaylarla başlamak isteyenler Daybuyday.com’un nevresim takımlarına mutlaka göz atsınlar.

Yukarıdaki gibi romantik bir takım istiyorsanız eskiye dönük bir yatak başlığı seçmekle işe başlayabilirsiniz. Renk seçiminde açık mor, pembe, beyaz ve gri gibi yumuşak tonları tercih etmenizi öneriyoruz. Çok şık, zarif, boncuklu bir abajur ya da avize romantik atmosferi destekleyecek unsurlardandır. Tabi en önemlisi ve ilk görüşte ilgimizi çekecek genel görüntüye hâkim olan nevresim takımları oluyor. Eğer bu tarz bir yatak odanız var ise aşağıdaki nevresim takımlarını kullanabilirsiniz.

Fransız Country ağırlıklı bir yaşam alanınız var ise ya da yenilemeyi düşünüyorsanız ahşap mobilyalar ile kır desenli ev tekstiline ağırlık verebilirsiniz. Karyola ve dolaplarda el işi oymacılığının ağırlıkta olduğu rustik mobilyalar kullanabilirsiniz.

Yatak odaların da modern dokunuşları tercih ediyorsanız daha geleneksel olmayan çağdaş stil mobilyaları kullanmalısınız. Karışık ve yormayan renklerde minimalist dokunuşların olduğu tasarımlar size uygun olacaktır. Kullanacağınız farklı renk aydınlatmalar ile de bütünlüğü ve şıklığı sağlayabilirsiniz.

Şık ve modern nevresim takımları ile yatak odası dekorasyon modasını yakalamak isteyenlere bu günlerde Daybuyday.com’u ziyaret etmelerini öneririz. Sarev, Casha ve Tuareg’in en özel koleksiyonları %55’e varan indirimlerle satışta.