Mutfak teknolojisinde uzman marka Gaggenau’nun,
tasarımın büyüleyici güzelliği ve teknolojinin son harikası
Twist-Pad özellikli ve indüksiyonlu yeni ocakları,
hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlıyor,
kullanıcılarına büyük kolaylık sunuyor.

Tasarımın üstadı Gaggenau’dan teknoloji harikası ocaklar | 1

Ankastre cihazlarında bir dünya lideri Gaggenau, tasarımdaki üstatlığı ile teknolojinin son evresini yeni indüksiyonlu ocaklarında kullandı. İndüksiyon sayesinde enerji kullanımında ve zamandan büyük tasarruf sağlayan bu sistem, Gaggenau tarafından geliştirilen hızlı kumandası sayesinde daha etkili hale getirildi.

Gaggenau’un yeni indüksiyonlu ocakları bir “Twist-Pad” üzerinden kumanda ediliyor. Hareketli manyetik düğme, pişirme alanını seçiyor, istenen kademeyi ayarlıyor ve temizlik için çıkartılıyor. Pişirme işleminde ise “Hafızalı Pişirme” işlevi kullanıcıya büyük rahatlık sunuyor. Örneğin her sabah sütün ısıtılmasını, kontrol edilmesine gerek kalmadan otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Gazlı ocaklardan daha hızlı olan Gaggenau indüksiyonlu ocaklarda ısı pişirme yüzeyinde değil, sadece tencerede oluşuyor. Bu sayede tencereden taşan yemek yanmıyor ve pişirme yüzeyi kolayca temizleniyor. Bu da mutfaktaki cihazlara uzun yıllar eskimeyen bir görünüm sağlıyor.

Gaggenau hakkında
Üstün kaliteli ev cihazları üreticisi Gaggenau, “Made in Germany” teknolojisi ve tasarımı alanında inovasyon lideri olarak yer alıyor. Defalarca uluslararası ödüller alan ürünleri ile özel mutfak alanında sürekli yeni devrimler yaratan şirket, 300 yılı aşkın geçmişiyle öne çıkıyor. Şirketin başarısı, teknolojik açıdan ilerleme ve işlevsellikle kombine edilen net bir şekil dili temeline dayanıyor. 1995 Yılından bu yana BSH Bosch ve Siemens Hausgeräte GmbH Münih’in bir yan kuruluşu olan Gaggenau, bugün, 50’yi aşkın ülkede ve Londra, Milano, Paris, Dubai, New York ve Şanghay gibi metropollerde bulunan yaklaşık 40 galeride olmak üzere dünya çapında temsil ediliyor. Şirket, 2009 yılında, 150 milyon Avro’nun üzerinde bir ciro elde etti. Farkın adı Gaggenau hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.gaggenau.com adresini ziyaret edin.