Doğru dekorasyon ile evinizin boş ve kullanmadığınız alanlarını da değerlendirebilirsiniz. Pencere önü dekorasyonu fikirleri resim galerimizde pencere pervazlarında neler yapılabilir örneklerini verdik.

Pencere pervazınız geniş, aydınlık ve bahçeye bakıyorsa çok şanslısınız, bu alan tam da kitap okuma köşesi için idealdir.

Siz de apartman da yaşayıp bahçe özlemi çekenlerden misiniz? üzülmeyin! pencere pervazlarına rengarenk birbirinden güzel çiçeklerin yer aldığı saksılar koyarak pervazınızı mini bir bahçeye çevirebilirsiniz!

Sanatçı ruhlu biriyseniz ve hobi olarak yaptığınız sanat eseri aksesuarlar varsa, bunlar pervazların üzerinde harika duracak! odaya yeni bir renk katacaktır!

Biraz romantizm hiç birimize zarar vermez! akşamları lambaları kapatın ve pervazınıza dizdiğiniz mumları yakın, işte süper bir görüntü!

Pervazınızı değerlendirmenin bir yöntemi de pervazları kitaplık ve elimizin altında durmasını istediğimiz eşyaların olduğu alan olarak kullanmaktır.

Pencere Önünde Keyif Köşesi Resim galerimiz İçin Tıklayınız

 

pencere_onu_dekorasyonu (1) pencere_onu_dekorasyonu (2) pencere_onu_dekorasyonu (3) pencere_onu_dekorasyonu (4) pencere_onu_dekorasyonu (5) pencere_onu_dekorasyonu (6) pencere_onu_dekorasyonu (7) pencere_onu_dekorasyonu (8) pencere_onu_dekorasyonu (9) pencere_onu_dekorasyonu (10) pencere_onu_dekorasyonu (11) pencere_onu_dekorasyonu (12) pencere_onu_dekorasyonu (13) pencere_onu_dekorasyonu (14) pencere_onu_dekorasyonu (15) pencere_onu_dekorasyonu (16) pencere_onu_dekorasyonu (17) pencere_onu_dekorasyonu (18)