Yatak odanızın küçüklüğünden muzdaripseniz ve dekorasyonda sıkıntı yaşıyorsanız, üzülmeyin yerden tasarruf akıllı çözümler imdadınıza yetişecektir.Küçük yatak odası nasıl döşenir? araştırdık, küçük yatak odası için pratik çözümler resimli makalemizi hazırladık.

kucuk_yatak_odasi (1)

kucuk_yatak_odasi (2)
Yatağın yanında komidine yeriniz yok mu? Buna alternatif olarak duvara asılı raflar kullanabilirsiniz. Görselimizde olduğu gibi duvara asılı raflarda kitap ve diğer eşyalarınızı saklayabilir, yerden tasarruf edebilirsiniz.Yatak odanız küçük ve uzunsa alandan tasarruf için muhakkak duvara asılı raflar kullanın.

kucuk_yatak_odasi (3)Dairenizde dolaplar için yer yok, yatağınızın her iki tarafına uzunlamasına dolap kullanabilirsiniz.

kucuk_yatak_odasi (4)Renk paletlerinde sade tercih, yatak odanızda renk uyumu odaya ferah ve sakinleştirici bir hava katacaktır.

kucuk_yatak_odasi (5)Yatak odaları için dolap vazgeçilmezdir. Yatağın üzerine hemen monte edeceğiniz dolaplara ayakkabı, aksesuar ve pek çok eşyanızı koyabilirsiniz.

 

kucuk_yatak_odasi (7)Duvara monte edilmiş komidin, küçük yatak odaları için mükemmel tercihtir. Komidin
altındaki açık alanı görsel anlamda büyütür ve altında kitap, ayakkabı gibi şeyleri saklamaya imkan verir. Duvara montaj lambada bu alanın boş olup, dilediğiniz şekilde değerlendirmenize fırsak verir.

kucuk_yatak_odasi (8)Ofisinizi yatak odanıza taşımak isterseniz, duvara monte çalışma masalarını kulllanabilirsiniz, bu masaları ikiye katlanılacak şekilde alıp, aynı zamanda görevi görebilirsiniz.

kucuk_yatak_odasi (9)Yatağın üst tarafını neden kullanmayasınız ki? Resimde görüldüğü gibi yatağın üzerine monte edilmiş komidin size ekstra depolama alana ve ışık vazifesi görüyor.
Yatakta kitap okumayı sevenlerdenseniz, rafı uzanabileceğiniz yükseklikte monte edin.

kucuk_yatak_odasi (10)Küçük yatak odanız için ağır, hantal perdeler yerine şeffaf ışığı geçiren perdeleri tercih edin, böylece odanız doğaldan aydınlanır.

kucuk_yatak_odasi (11)Pencere arasında geniş bir boşluk varsa, bu sizin için komidin görevi görebilir.

kucuk_yatak_odasi (12)

Duvara yaptıracağınız askılıklara eşyalarınızı asabilir, odanın dağınık görüntüsünden kurtulabilirsiniz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.