Karaca Fine Pearl Serisi ile paylaşacağımız çok şey var! Güzel sofralar hazırlama isteğiniz Ramazan duygusuyla ve incinin şıklığıyla şimdi sofralarınıza geliyor!

Doğanın zarafet yarışında üstünlüğünden ödün vermeyen ve kıyafetlerinin baş tacı, en değerli taş olan inciyi boyunlarında taşıyan kadınların hissettikleri biliyoruz ki paha biçilemiyor.

İncinin muazzam kusursuzluğu ve pürüzsüzlüğünün yaşattığı asalet hiçbir devirde değişmedi. İstiridye kabuğunda başlayan bu ihtişamı en özel günlerinde kullanan kadınlar, bu güzelliği sofralarda kullanmanın tarifsiz duygusu içinde.

Karaca, okyanusun derinliklerinde özenle oluşan inciyi, değerinden ve zarifliğinden bir şey kaybettirmeden sizinle buluşturmak için Karaca Fine Pearl Serisi’ni sunuyor. Yüzyıllardır çekiciliğinden bir şey kaybetmeyen inci, değerini bilen kadınların sofralarını daha özel hale getiriyor.

Sunumlarıyla takdir edilmeyi seven kadınların bu isteği Ramazan duygusuyla ve sofralarda görmek istediği inci zarafetiyle daha da perçinleniyor.

Ramazan duygusunun Fine Pearl İnci Serisi ile bütünleştiği etkiyi sofralarınızda yaşayın diye inciyi keşfeden kadınlar sizleri de davet ediyor!

Kadınların vazgeçilmez parçası olan incinin sofralara uzanan şıklığına gelin yakından tanık olalım!

Karaca Fine Pearl Neklus 86 Parça Yemek Takımı

İnci yemek takımları ile inci kadar eşsiz sofralar kurarak ailenizi, dostlarınızı hayran bırakacaksınız. Emin olun incinin şıklığı boynunuzda olduğu gibi sofranızda da değerini koruyacak.

Karaca Fine Pearl Serisi ile İnci Şıklığı Sofralarda | 1

Karaca Fine Pearl Mariposa 86 Parça Yemek Takımı

Kelebek Vadisi’ni temsil eden bu tasarımla sofralarınız güzelliğin ve zarafetin etkisiyle ışıldayacak. Sofralarında biraz hareketlilik isteyen kadınların ilk tercihi inciyle tamamlanmış bu yemek takımından yana.

Karaca Fine Pearl Serisi ile İnci Şıklığı Sofralarda | 2

Karaca Fine Pearl Helen 86 Parça Yemek Takımı

Karaca Fine Pearl Helen 86 Parça Yemek Takımı, güzelliğini Ege denizinden alan Şam güllerinin eşsiz desenleri şimdi sofralarınızda. İncinin ihtişamını sofralarına taşımak isteyenlerin modeli.

Karaca Fine Pearl Serisi ile İnci Şıklığı Sofralarda | 3

Karaca Fine Pearl Gold Magic 86 Parça Yemek Takımı

Karaca Fine Pearl Gold Magic 86 Parça Yemek Takımı, huzur ve güzellik dolu davetlerde özenle sergilemeniz için sofralarınıza eşlik ediyor. Altın renklerini, inci beyazlığını yaşamak isteyenlerin modeli.

Karaca Fine Pearl Serisi ile İnci Şıklığı Sofralarda | 4

Karaca Fine Pearl Sufi 86 Parça Yemek Takımı

Bu yemek takımı aşktan yola çıkarak tasarlandı. Bu aşk yolculuğunun ilham kaynağı olduğu desenler şimdi sofralarınıza eşlik ediyor.

Karaca Fine Pearl Serisi ile İnci Şıklığı Sofralarda | 5

Karaca Fine Pearl Sedef 86 Parça Yemek Takımı

Sedef İnci, bir sevgilinin boynuna hediye edilecek kadar narin, sevgi kadar kıymetli yolculuğunda sofralarınıza en muazzam görüntüsüyle konuk oluyor.

Karaca Fine Pearl Serisi ile İnci Şıklığı Sofralarda | 6

Karaca Fine Pearl Serisi ile İnci Şıklığı Sofralarda | 7