Özellikle son dönemde oldukça popüler hale gelen kapı isimlikleri artık eskisi gibi tek tip değil. A’dan Z’ye her noktasını zevkinize özel hale getirebiliyorsunuz. Yerel bir işletme olarak kişiye ürünlerin baskısını gerçekleştiren Printix, bugün Türkiye’nin her noktasına siparişinizin gönderim yapıyor. İster çizgi film kahramanlarından oluşan bir kapı isimliği, isterseniz size özel hazırlanmış anahtarlıklar, kısaca tam zevkinize uygun modelleri size özel olarak hazırlatabilirsiniz. Unutmayın, sizi ve evinize gelen misafirleri ilk karşılayan daima isimliğinizdir.

Masa isimlikleri kapı isimlikleri Modelleri görmek için tıklayın!

Onbinlerce kapıyı süsleyen Printix ekibinin ürünleri teslimat süresi de oldukça hızlı. Siparişiniz en geç 2-3 iş gününde kargoya teslim ediliyor.

Ödeme seçenekleri konusunda da oldukça esnek olan firma kredi kartı olmayanları da düşünmüş. Kapı isimliğinizi kapıda ödeyin sloganıyla herkese hitap ediyor. Sitede satışı gerçekleşen ürünlerin tamamını kapınızda teslim alırken ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında Havale-EFT, Paypal ve Kredi kartı gibi ödeme seçenekleri de mevcut.

printix_kapi_isimligi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güvenliğin en üst düzeyde olduğu sizeozelbaski.com da alışverişlerinizde kullandığınız kredi kartı bilgileriniz 3. Kişilerle asla paylaşılmaz. Kredi kartı ile ödeme esnasında direkt olarak bankanıza bağlandığınızdan dolayı bilgileriniz asla kayıtlı kalmaz. Neredeyse tüm bankalarla anlaşma yapıldığından kredi kartına taksitte yapılıyor.

Facebook: www.facebook.com/sizeozelbaski

Twitter: www.twitter.com/sizeozelbaski

Instagram:  http://instagram.com/printixx 

anahtar_isimlik kupa_anahtarlik_isimlik masa_kapi_anahtarlik_isimlik

anahtarlik_ozel_baski (1) kapi_isimligi_ozel_baski kasik_ozel_baski