Herkes evinde maksimum konforun peşinden koşuyor. Kanepe alırken en rahatını, yatak alırken en ortopediğini seçeriz. Evdeki huzurumuzu en yükseklere taşıyan rahat mobilya ve dekorasyonlar, kendimizi çok daha iyi hissetmemizi sağlar. Bir evde puf varsa, o evde kesinlikle rahatına düşkün, dekorasyona meraklı, aksesuarları seven biri yaşıyor demektir. İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz ama ayaklarınızı pufa uzatıp televizyon izlemenin keyfini hiçbir şeye değişmezsiniz. Pufları evin farklı alanlarında da kullanarak daha da rahat düşkünü biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. İşte evinizde pufları kullanabileceğiniz farklı alanlar:

Evinizde pufları kullanma

puf_kullanma_alanlari

Çalışma Masası Altı

Evinizde sık sık çalışma masasında vakit geçiriyorsanız, sandalyeden aşağı sarkıttığınız ayaklarınız ağrıyacak ve yorulacak demektir. Daha rahat çalışmak için, masanın altına ne çok alçak ne de çok yüksek bir puf koyarsanız, iş veriminizi yükseltecek bir konfor yakalayabilirsiniz.

calisma_masasi_alti_puf

Küçük Mutfaklar

Küçük tasarlanan mutfaklarda yemek yemenin imkânsız olduğuna inanılır ama her küçük odanın çok daha kullanışlı olduğu bir şekil mutlaka bulunur. Mutfaklarda da yüksek masa yerine, mutfak rafıyla birleşen bir çekmeceyi masa olarak kullanıp yemek yiyebilmek için bir alan yaratabilirsiniz. Oturmak için de yer kaplamayan, özel tasarım pufları tercih ederek rahat bir şekilde yemeğinizi yiyebilirsiniz.

mutfak_puf_modelleri

Antreler

Ayakkabıları oturarak giymek veya çıkarmak her zaman daha kolaydır. Bu rahatlığı yaşayabilmeniz için antrenize güzel bir puf alabilirsiniz. Özel tasarımlardaki ve renklerdeki puflar sayesinde, hem evinize şıklık katar hem de ayakkabılarınızı giyip çıkarmak çok daha kolay bir hale gelir.

puf_dekorasyonu

Salonlar

Evinizin salonunda, herkesin ayaklarını uzatabileceği bir dekorasyon yapmakta zorlanabilirsiniz. Bir sürü kanepe alıp herkesi rahat ettirmek yerine, bir iki tane puf ile müthiş bir berjer ve puf takımı ortaya çıkarabilirsiniz. Tarzınızı yansıtan kumaşlardaki ve modellerdeki puflar ile salonunuzda herkes rahat eder.

puf_modelleri

Evcil Hayvanlar İçin Konfor Noktası

Evinizde kedi veya köpeklerinizle birlikte yaşıyorsanız, dinlenmeleri için puflar harika aksesuarlar olabilir. Üzerinde oturabilecekleri veya yatabilecekleri boyutlarda puflarla evcil hayvanlarınıza konforlu bir hediye verebilirsiniz. Evinizin renkleriyle uyumlu ve özel tasarımlardaki puflarla ortaya güzel bir görüntü çıkacaktır.

Kaynak: Evhayat.com