Baharın gelişiyle evlere sinekler girmeye başladı. Evde ilaçsız sinek kovucu sprey yapımı tarifini  mutlaka deneyin. Evdeki sineklere çözüm bulmak bu sprey ile çok kolay üstelik doğal bir uygulama.

Evimizde istenmeyen misafirler olarak dolaşan ve bizi sinir eden aynı zamandan sağlık açısından da olumsuz etkileri olan sinekleri, marketlerde yada eczanelerde satılan kimyasal içerikli sinek kovucu spreylerden kullanarak kovmak istemiyor musunuz? Size vereceğimiz basit bir tarif ile bu sorundan kurtulun.

Evde ilaçsız sinek kovucu sprey yapımı

Evinizde kullandığınız kimyasal içerikli kovucular sağlık açısından sakıncalıdır. Özellikle astım, alerjik rahatsızlıklar gibi sorunlardan muzdaripseniz yada küçük bebeğiniz varsa sinekleri kaçırmak için bu uygulamayı deneyebilirsiniz. Bu uygulamadan evcil hayvanlarınızda hiçbir şekilde zarar görmez.

Bu sprey sinekleri öldürmez. Kapı girişlerinde yada evin bazı alanlarında kullanıldığında sineklerin uzak durmasını sağlar. Mutfakta kullanımında bir sakınca yoktur çünkü içerisinde kimyasal madde içermez.

Evde ilaçsız sinek kovucu sprey yapımı

Evde ilaçsız sinek kovucu sprey yapımı

Sinek Kovucu Sprey Hazırlanışı

Narenciye yağı ( isterseniz esansiyel olarak portakal yağı güzel bir alternatif olacaktır)

Su

Sprey şişesi

Sprey şişesine suyu koyun. Üzerine 10 -12 damla kadar narenciye yağı ekleyin. Evinizde istediğiniz alanlara sıkın.