Evinizde değişiklik yapmak istiyor aynı zamanda yeni mobilyaları ve ev tasarımlarını merak ediyorsanız, Ev dekorasyon trendleri 2018 yazısı sizin için. Bu senenin moda mobilyaları burada.

Ev Dekorasyon Trendleri 2018

Ev mobilyaları her sene değişmeyebilir aslında buna gerekte yoktur.Bu yıl evinizin boyasında, mobilyalarında değişikliğe gidecekseniz yeni trendlere bir göz atın. Ev dekorasyonunda dünyada ve ülkemizde neler moda öğrenmiş olun.

Son yıllarda ev dekorasyonları ikiye ayrılmış durumdaydı. Evler tamamen spor ve soft tarzda yada oldukça dikkat çekici bol bol altın ve taş işlemelerin olduğu tasarımlarla süslenmişti.

Ev Dekorasyon Trendleri 2018 | 1

Bu yılın modasında ise ahşap ve nişi çok sık görebiliriz. Evlerde yumuşak geçişli zık renkler oldukça moda. Doğanın yeşil ve mavisine olan özlem bu yıl hem duvarlarda hemde mobilyalarda sık sık karşımıza çıkacak.

Eskinin beyaz yada krem rengi tülleri kendini yavaş yavaş yumuşak tonlardaki farklı renklere bırakabilir.

Ev Dekorasyon Trendleri 2018 | 2

Mor her zaman asaletin simgesi olmuştur. Bu yılda evlerde mor aksesuarlara sık sık ratlayabiliriz. Belki bir yastık belki bir berjer koltuk olabilir. Gri ve fümede bu sezon tüm mobilyalarda kullanılacak.

Duvarlarda bazı duvarların farklı renkte kullanılmasıyla mekanlara ferahlık katılmış olacak.

Zemin renklerinde ise açık renkleri yada ahşap tasarımları sık sık kullanılacak.

Ev Dekorasyon Trendleri 2018 | 3

Oturma odaları daha aydınlık olurken yatak odalarında sade ve kullanışlı tasarımlar ön planda olacak.