Çelik tencerede öncü marka Emsan, mutfaklarınıza sadece şıklığı getirmekle kalmıyor, her geçen gün geliştirdiği teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlayan “Thermo Kapsül Taban”lı Lapis tencere setini mutfaklarınıza konuk ediyor.

Daha Büyük Tabanlar, Daha Geniş Isı Yayılımı

İşlevselliği, üstünlüğü ve teknolojiyi geliştirdiği her üründe uygulayan Emsan’ın, yepyeni Lapis tencere seti; hem yemeklerinizin en düşük ısıda bile tam kıvamında pişmesine yardımcı oluyor, hem de ‘Thermo Kapsül Taban’ teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlıyor. Geniş tabanları ile çok daha fazla ısı yayılımı sağlayan paslanmaz çelik tencere Lapis, kapsül tabanı sayesinde çok daha kolay ısınıyor ve çok daha uzun sürede soğuyor. Üstelik Emsan Lapis tencere, fırında kullanıma uygun paslanmaz çelik yan saplara ve düz kalın çelik kapağa sahip.

Termik taban teknolojisine sahip Lapis tencere, boyutlarından büyük alüminyum tabanı ile ısı yayılımını daha çabuk gerçekleştiriyor ve alevin tencere saplarına ulaşmasını engelliyor. En düşük ısıda bile yemek pişirmeyi kolaylaştıran, ısıyı uzun süre tencere içinde tutan geniş Thermo Kapsül Tabanın yanı sıra Emsan Lapis, her tarifi uygulamayı kolaylaştıran tencere içi hacim ve seviye göstergesine de sahip.
Bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabilen Emsan Lapis, yemeklerinizde en iyi sonucu almanızı sağlarken, mutfaklarınızda da enerji kullanımınızı azaltıyor.

Enerji tasarrufu sağlayan tencere; Emsan Lapis | 1Enerji tasarrufu sağlayan tencere; Emsan Lapis | 2