2019 yılında tavsiye edilen dresuar modelleri salonları, antreleri ve koridorları süslemeye devam edecek. Geçmişten bu yana önemini kaybetmeyen nadir aksesuarlar arasında yer alan dresuarlar, 2019 yılında yenilenen modern çizgileriyle vitrinlerde yerini aldı. Ev dekorasyonlarında pek çok kişinin vazgeçemediği dresuar çeşitlerinde 2019 yılında özgün ve kullanışlı tasarımlar dikkat çekmeyi başardı.

Dresuar 2019 Modelleri ve Tavsiyeleri | 1

2019 Yılında Aynalı Dresuarlar Modelleri Halen Trend

Özellikle koridor ve antrelerde kullanılan aynalı dresuarlar, 2019 yılında da en çok tercih edilen dresuar modelleri arasında yer almayı başaracak görünüyor. Markaların sunduğu birbirinden şık dresuar modelleri, dresuar aynası ile birlikte kombinleniyor. Evinizi dekore ederken bu detaydan yararlanarak modern ve gösterişli bir dekoratif ürün alternatifine sahip olabilirsiniz.

Dresuar 2019 Modelleri ve Tavsiyeleri | 2

Ferforje Dresuar Modellerini Değerlendirin

Küçük aksesuarlarda tercih edilmesiyle birlikte ferforje dekoratif ürünler pek çok evde yerini aldı. Anahtarlık, çiçeklik ve daha pek çok ferforje dekoratif ürün çeşidi arasına 2019 yılında bir adım daha ileriye gidilerek ferforje dresuar modelleri eklendi. Gold ve gümüş renklerde karşımıza çıkan bu dekoratif dresuar modelleri, ferforje çerçeveli aynalar ile birlikte kullanılarak evlerinizde güzel bir uyum yakalamanıza yardımcı olabilir.

Dresuar 2019 Modelleri ve Tavsiyeleri | 3

Modern Dresuar Modellerinde Sayısız Alternatif Sizleri Bekliyor

2019 trendlerini takip ediyorsanız evinizi çoktan modern ve İskandinav çizgileriyle dekore etmiş olmanız muhtemeldir. Tercih ettiğiniz bu ev dekorasyonuna ilave edeceğiniz modern dresuar modelleri ile tamamlayıcı olan parçayı bulduğunuzu fark edeceksiniz. Modern çizgilerde farklı malzeme türlerine göre üretilen modellerin en beğenilen çeşitleri;

  • Ferforje
  • Ahşap,
  • Karma malzemeli,
  • Krom

Modeller olarak ön plana çıkmaktadır. Mobilya renginize ve detaylarına uygun olacak sayısız alternatifin yer aldığı modern dresuar grubunda aradığınızı bulacağınızdan eminiz. Sade mobilyalarınız için soft renklerde modern dresuar modeli tercih etseniz de seçeceğiniz dresuarda aynayı ihmal etmeyin.

2019 Dekorasyon Trendleri Tıklayın !

2019 Dünya Dekorasyon Trendleri Tıklayın !

Hem Kullanışlı Hem Güzel Dekorasyon Fikirleri Tıklayın !