Erkek çocuk odalarında 2020 modası, bol renkli geliyor! Çocukların özellikle okula gitmeye başladıkları dönemlerde artan hayal güçlerine zemin hazırlayan bol renkli odalar, çocukların girdiklerinde çıkmak istemeyecekleri cinsten. Bunun yanında temalı odalar da 2020’de çocuklara renkli rüyalar sunuyor!

Erkek Çocuk Odalarında Tema

Çocuk odalarında tema olması, çocukların hayal güçlerinde oldukça olumlu etkilere sahiptir. Çocuklarda drama ve role girme yeteneklerini arttıran bu odalarda, çocuklar daha zevkli vakit geçirecekler.

2020 Erkek Çocuk Odası Modelleri
2020 Erkek Çocuk Odası Modelleri

Ayrıca ranzalı çocuk odası modellerinde görülen tema daha fazla açığa çıkmaktadır. Ranzanın alt kısmı bir tır, üst kısmı ise onun taşıdığı bir araba olarak dekore edilmiş, ya da alt kısım bir tren, üst kısım lokomotif şeklinde dizayn edilmiş olabilir. Erkek çocuk odası modellerinde tema, 2020 yılında oldukça fazla kullanılmaktadır.

Erkek Çocuk Odası Modelleri
Erkek Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

Denizci Odasının Modası Hiç Geçmiyor!

Mavinin en güzel tonları ile beyaz, denizci odalarında bir araya geliyor! 2020 erkek çocuk odalarının da trendi denizci temalı oda. Bu odada bolca halat ve can simidi görmek mümkün. Odanın duvarları açık mavi renge boyanırken, tavana yakın kısımlara bulutlar eklenebiliyor.

denizci çocuk odası dekorasyonu
denizci çocuk odası dekorasyonu

Bunun yanında odadaki halı ve perdelerin ince detaylarına atılacak kırmızı veya lacivert, odanın biraz daha renklenmesini sağlıyor, kıyafet dolabının kulplarında bulunan, odanın genel deseni olan çizgili tema, halılarda da tarzın devamında kullanılabilmektedir. En güzel erkek çocuk odaları ve fiyatları için mobilya dükkanlarını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz Çocuk Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Tıklayın !

çocuk odası modelleri
çocuk odası modelleri
Tasarım çocuk odası dekorasyonu
Tasarım çocuk odası dekorasyonu