Yılbaşında Ev Süsleme Fikirleri

Yılbaşında eve eş, dost akraba birilerini çağırıyorsanız ve planınız sohbet muhabbet gece boyu yemekse size etrafı ve sofranızı süslemek için fikir verecek şeyler hazırlayalım dedik.

Zaten aklınızda kullanacağınız bir yemek takımınız ve bardak takımınız vardır. Şimdi yılbaşı için gidip alacak değilsiniz. Bunlarla uyabilecek peçeteler, örtüler, mumlar ve küçük dekoratif süsler size fikir verebilir:

Giriş kapısına veya kapıdan içeri girince bir yılbaşı çelengi ve karşılama süsü mesela, hoş olmaz mı…

Yılbaşı için ağaç süsleyebilirsiniz. Gerçek küçük boy çamlar var ya da isterseniz bir dolu yerde plastikler satılıyor. Süsler için kırtasiyeler dahil birçok dükkana gidebilirsiniz. Hatta bence en güzel süsler bir dükkandan bir şey alınca hediye paketlerinin üstlerine yapıştırılanlar. Tchibo gibi yerler de bir dolu süs satılıyor.

Yılbaşı çiçeklerini unutmayın.
Evdeki kase, vazo veya kristal çanaklara ağaçta kullandığınız süsleri doldurup bunlarla salonu süsleyebilirsiniz. Sempatik oluyor.

Sofralar için çok şeyler yapılabilir. Peçeteler ve mumlar başta geliyor. Bunların bir kısmı tchibolarda var. İnternetten de satın alabilirsiniz.
Başta dediydik yeni takımlar alacak haliniz yok diye ama oldu da yeni bardaklar alalım dediniz. Bakın bu tarz şeyler hoşunuza gidebilir.

Her şey fazla kırmızı mı oldu diyorsunuz. Olacak tabi yılbaşı bu tema renk kırmızı ve yeşil. Bu arada yılbaşı gecesi kırmızı donunuzu giymeyi unutmayın.