Demi Moore Madonna gibi ünlülerin müdavimi olduğu, ay diyeti olarakta bilinen kurt adam diyeti ayın evrelerine göre beslenme programını içeriyor.
Dolunay diyeti prensibi şuna dayanır; Med cezir döneminde yani okyanusların, denizlerin geri çekilip, ardından yükseldiği zamanda bedenlerimizde bundan etkileniyor, böylece bu dönemlerde vücuttan su atılımı hızlanıyor, kısaca bu dönemde yapılacak bol sıvı alımı ile günde 3 kilo vermeniz mümkün olabiliyor

Diyet 2 kısımdan oluşuyor. Temel Dolunay diyeti ve Genişletilmiş dolunay diyeti.
Temel dolunay diyeti yalnızca dolunay ve yeni ay döneminde yapılır.
Bu diyette 1 gün boyunca yalnız su ve meyve tüketilir.
Sadece su ve meyve ile bedeniniz toksinlerden arınır, fakat bu bir kaç günlük diyetlerin eksi yönü aynı hızla kiloları geri alabilmenizdir.

Diyetisyenlere göre diyetin bir bilimsel dayanağı yoktur ve tüm diğer popüler diyetlerde olduğu gibi doktor önerisi olmadan uygulanması kesinlikle önerilmiyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.