Kilo almamak hatta kilo verebilmek için kışın uygulamanız gerekenleri Rafinera sizlere sunuyor:

1- Açlık duygusunu bastırabilmek ve yiyebiliyorum duygusunu yaratabilmek için en az 5–6 öğünde beslenin. Rafinera diyetisyeninin bünyenize ve damak tadınıza göre hazırladığı menünün taze pişirilmiş bir şekilde 5 öğün şeklinde elinizin altında olması, öğün atlamanızı engelleyeceği gibi sağlıklı ve lezzetli bir şekilde ne yesem sorununu da ortadan kaldıracak…

2- Mutlaka sabah kahvaltı yapın. Rafinera kahvaltınız işe gitmeden evinize ulaşacak ya da ofise geldiğinizde sizi bekliyor olacak. Hergün farklı ve sizin zevkinize göre taze hazırlanmış, vücudunuzun gün boyu ihtiyacı olan enerji için Rafinera kahvaltınızla güne başlamanız mutlu bir gün geçirmenizde çok önemlidir.

3-Kış aylarında kan şekerini kontrol altında tutabilmek çok önemlidir. Bunun için mönünüzün arasındaki atıştırmalıklarınızı mutlaka tüketin. Bu yorgunluğunuzun önüne geçecek ve enerjinizi hep yüksek seviyede tutmanıza yardımcı olacaktır.

Ara öğünlerde Rafinera size neler hazırlıyor:

 Yoğurt ve taze meyveler
 Kıtır mis gibi kurabiyeler
 Marmelatlı düşük kalorili muffinlar

4- Evet mevsim kış, çok susamıyorsunuz ama yine de 2–2,5 lt. su için.

5- Öğle yemeğini geçiştirmeyin. Oturarak yavaş ve doyurucu öğünler tüketin. Ofis ortamında da rahatça tüketebileceğiniz, dilerseniz ısıtabileceğiniz kaplarda size servis edilen Rafinera ile öğle yemeklerini yemek sorunundan keyifli ve lezzetli saatlere bağlayabileceksiniz. Her öğlen sizin için hazırlanmış, sağlıklı pişirilmiş, farklı damak tatları Rafinera size özel olarak sunuyor.

6-Gece evde oturmaları uzun olduğundan atıştırma alışkanlıklarınıza dikkat edin. Akşam yemeklerinizi hafif yiyeceklerden oluşturun. Rafinera ile gerekirse bir davete gitmeden sağlıklı akşam yemeğinizi yiyebilir bu şekilde sosyal hayattan kopmadan fit ve partinin göz bebeği olabilirsiniz.

Rafinera ne yapar?

Rafinera, beslenme uzmanları ve gurme şefler eşliğinde, sizin tercih ve ihtiyaçlarınıza yönelik günlük menülerinizi size özel olarak tasarlayan ve adresinize teslim eden bir beslenme planı servisidir. Rafinera sistemi ihtiyaç ve hedeflere yönelik beslenme planları ve kişisel besin tercihleri ile şekillenmektedir.

Sunulan her Rafinera beslenme planı sağlıklı ve dengeli beslenme konsepti üzerine kuruludur. Günlük menüler beslenme uzmanlarımız gözetiminde, sizden aldığımız veriler doğrultusunda, günlük almanız gereken kalori miktarları ve bu kalorinin öğün bazındaki yağ, protein ve karbonhidrat değerleri hesaplanarak oluşturulur. Şeflerimiz bu hesaplama ve sizin besin tercihleriniz ile size en uygun lezzetleri oluşturur.

Rafinera servisi “3 ana ve 2 atıştırmalık ara öğün” olmak üzere tüm gün boyunca tüketmeniz gereken toplam 5 öğün yemekten oluşmaktadır. Özellikle kilo vermenize yardımcı olmayı hedefleyen beslenme planlarımız gibi sürekliliğin önemli olduğu durumlarda tam günlük paketlerimizi önersek de, ihtiyaçlarınıza göre daha az sayıda öğün içeren paketlerimizden de faydalanabilirsiniz.

Rafinera mutfağından çıkan her ürün hijyenik koşullarda, mevsiminde ve en taze ürünler kullanılarak hazırlanır. Katkı maddesi, raf ömrü uzatıcı veya koruyucu madde hiçbir ürünümüzde kullanılmamaktadır. Kişiye özel olarak hazırladığımız yemekler pişirildikten sonra chiller’ımızda (şok soğutucu) çok kısa sürede soğutularak bakteri oluşumu engellenir. Chiller’dan çıkan besinler soğuk zincirin bozulmaması için gerekli olan derecede soğuk odalarımızda muhafaza edilir.

Günlük teslimatlar özel bir kurye firması tarafından Rafinera standartlarında gerçekleştirilir. Size özel tasarlanan beslenme paketi her gün istediğiniz adrese önceden belirlediğiniz zaman diliminde ulaştırılır. Taşıma sırasında Rafinera kutularının muhafaza edildiği çantalar yemeklerin taşıma süresince soğuk kalması için özel olarak seçilmiştir.

Servis ettiğimiz ürünler tamamen sizin kişisel ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmakta ve sizin için pişirilmektedir. Soğuk zincirin bozulmaması için kullandığımız teknoloji gereği Rafinera mutfağından çıkan tüm ürünler soğuk olarak teslim edilir. Yemeklerin ısıtılması gereken durumlarda ısıtma talimatı çok kolaydır ve günlük olarak size yollanacak menülerde belirtilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ısıtabileceğiniz veya soğuk tüketebileceğiniz farklı alternatiflerimiz bulunmaktadır.

Peki Ne Yapmanız Gerekiyor ?

 İhtiyaç ve tercihlerinize uygun beslenme planını belirlersiniz.
 Rafinera danışmanları detaylı kişisel bilgilerinizden oluşan bir form doldurarak profilinizi oluşturur.
 Belirlediğiniz beslenme planı ve beslenmenizi etkileyecek kişisel bilgileriniz doğrultusunda Rafinera diyetisyenleri ve gurme şefleri tamamen size özel menüler oluşturur.
 Menüler diyetisyenler ve gurme şeflerin gözetiminde Rafinera’nın kendi endüstriyel mutfağında, tamamen doğal ürünler kullanılarak, hijyenik koşullarda günlük olarak üretilir.
 Taze olarak hazırlanmış günlük paketler İstanbul sınırları içerisinde istediğiniz adrese, istediğiniz saat diliminde teslim edilir.