Günde sadece 1 dakikanızı plank hareketine ayırarak fit görünüm kazanmak ister misiniz? Öyleyse bu yazımız tam size göre.

Oradan buradan çıkan fazlalıklar artık rahatsız etmeye başlamış olabilir. Kesinlikle canınızı sıkmayın. Size açıklayacağımız yöntem ile tüm vücudunuz çalışacak ve fit bir görünüm kazanacaksınız.

Gün içinde doğru ve sağlıklı bir şekilde yapacağınız plank (şınav) hareketiyle istediğiniz sıklığa ulaşabilecek ve istediğiniz kıyafeti giyebileceksiniz. Böylece kadınların en büyük dertlerinden biri olan fazlalıklara son vermiş olacaksınız.

Son yılların popüler hareketi olan plank hareketiyle fit görünüm kazananların sayısı oldukça fazla. Bu size güzel bir motivasyon olabilir. Bu hareketi yapmakta zamanla zorlansanız ama bir süre sonraki görünümünüze emin olun değecek. Uzun süre spor yapmaktan keyif almayan biriyseniz bu hareket tam size göre.

Fit Görünüm İçin Plank Hareketi | 1

İşte plank(şınav) hareketi ve uygulanışı

-Yüz üstü pozisyon alın

-Ellerinizi ve ayaklarınızı yerde olacak şekilde koyun

-Parmak uçlarınızda durun

-Bacak, bel ve sırtınızı düz pozisyona getirin

-Omuz ve kafanızı öne doğru indirin

İşte tüm anlatılanların uyguladıktan sonra 15 saniyeyle 2 dakika arasında değişen süre boyunca bu şekilde kalmaya çalışın. Eğer bu hareketleri ilk kez yapacaksanız çok dikkatli olmanız gerekir. İlk denemede 1 dakika boyunca kalmamanız gerekir. İlk denemenizde 15 saniye kalmnız yeterli olur.

Bu pozisyondayken nefes alıp-vermeleri unutmayın. Plank(şınav) hareketinin etkisini görebilmeniz için nefes odaklı çalışmalısınız.

Spor Salonuna Gitmeden Evde Göbek Eritme Hareketleri Tıklayın !