Diyet yemekleri tariflerimize tüm hızla devam ediyoruz. Diyet tavuk sote resimli tarif  makalemizde öğlen, akşam hatta sabahleyin yiyebileceğiniz diyet tavuk yemeği tarifi yayınladık. Günlük kalori ihtiyacımız 1800-2000 olduğu düşünüldüğünde bu tarifin ne kadar düşük kalorili ve besleyici bir tarif olduğunu görebilirsiniz.

Diyet tavuk sote kalori miktarı
100 gram derisiz, kemiksiz tavuk göğsü:170 kalori
1 yemek kaşığı permesan peyniri 22 kalori
Yarım yemek kaşığı galeta unu :35 kalori
Toplam kalori: 200-250

Malzemeler
1adet 100 gr derisiz, kemiksiz tavuk göğsü
Yarım yemek kaşığı galeta unu
1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
Yarım tatlı kaşığı sarımsak tozu
Yarım tatlı kaşığı kuru kekik
Tuz ve karabiber

Yapılışı
*Öncelikle tavukları tokmakla dövüp inceltin yahut ekmek tahtasının üzerine koyup, üzerine parşömen kağıdı serip merdaneden geçirin.
*Galeta unu, sarımsak tozu, kekik, permesan, tuz ve karabiberi bir kasede iyice karıştırın.
*Tavuğunuzu bu karışıma bulayın, teflon tavanıza biraz yağ döküp tavada kızartın, dilerseniz fırında da pişirebilirsiniz.
* Izgara domates, ve mevsim yeşillikleri ile servis yapın.

İlgili konular

Diyet Yemekleri Tarifleri Tıklayınız

Yiyeceklerin Kalori Cetveli Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

diyet_tavuk_sote_resimli_tarif_1 diyet_tavuk_sote_resimli_tarif_2 diyet_tavuk_sote_resimli_tarif_3 diyet_tavuk_sote_resimli_tarif_4 diyet_tavuk_sote_resimli_tarif_5 diyet_tavuk_sote_resimli_tarif_6