Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık insanity zayıflama programı nedir? insanity workout video programlarını yayınladık. Çılgın egzersiz olarak bilinen insanity son zamanlarda oldukça popüler olan zayıflama fitness programıdır. İnsanity kardiyo dünyaca ünlü spor gurusu Shaun T tarafından dünyaya tanıtıldı. İnsanity kilo verme programı belli gıdalarla beslenmeye ve egzersize dayalıdır.
Bu program emek ve sabır isteyen vücut şekillendirme egzersizlerini içerir.
Bu yeni, sıradışı kilo verme spor programı ile binlerce kişi istediği ideal kilosuna ulaşmıştır.

“Insanity” bu alandaki rakiplerinin aksine bir başarı göstererek mükemmel bir vücut şekli için tüm gerekli adımları kapsayacak fitness programı geliştirdi ve beklediğiniz gerçek sonuçları görmenizi garanti ediyor.

Program bedenin her uvzunu çalıştaracak farklı egzersizlerden oluşuyor.
İnsanity sporu vücudumuzdaki her kası çalıştırmak üzere özenle hazırlanmış bir fitnesdir.

Zayıflatan 10 Süper Egzersiz makalemizi okumak için tıklayınız

Bu program karın kaslarını sıkılaştıran, kardiyo egzersizleri içeren ve tüm bedeni forma sokmayı sağlayan bir yaşam biçimidir.
Ayrıca, düzenli egzersizlerden başka, ne yemeniz ne yememeniz konusunda uzmanların görüşünden oluşan bir beslenme programı içerir.
Fitness programı olan “Insanity” vücut şekillendirme için ciddi ve kararlı olan, mükemmel bir bedeni amaçlayan insanlar için hazırlanmıştır.

Şimdiye kadar instanty yemek ve egzersiz programına devam eden kişiler inanılmaz sonuçlar elde etti; 2 ay gibi kısa bir sürede 20 kilo vermeyi başardılar.
Bunun için motivasyonunu yüksek tutmalı, hedefe klitlenmeli, insanty programını uygulamalıdır.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

[youtube id=”NTEDDmCjd1k” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”B0D5jSB0XzI” width=”600″ height=”350″]