Balerinler rahat ve çabuk hareket edebilmeleri için sürekli formda olması gereken sanatçılardır. Bu nedenle beslenmelerine dikkat edip kilo almamaları, mesleklerine devam edebilmeleri için büyük önem taşır. Her balerin kilosunda istikrar göstermek amacıyla balerin diyetini uygular. Düşük kalori alımını esas alan balerin diyeti yalnız balerinler tarafından değil, tüm kadınlar tarafından da uygulanabilir bir diyettir. Balerin diyetinde başarılı olmak için öncellikle 2 gün boyunca boşaltım sistemini çalıştıran detoks uygulamalısınız.

Balerin Diyeti 1.Gün Detoksu
Kahvaltı: 1 bardak domates suyu
Öğle: 2 bardak domates suyu, ve bir dilim kara veya kepek ekmek
Akşam:1 bardak domates suyu

İngiliz Diyeti ile 20 Günde 7 Kilo İçin Tıklayın

Balerin Diyeti 2. Gün Detoksu
Kahvaltı: 1 bardak süt veya bir kase yoğurt
Akşam:1 bardak süt ,veya yoğurt ve 1 dilim kara/kepek ekmek
Bu iki günlük detoks uygulamasından sonra balerin diyetine başlayabilirsiniz.

Balerin Diyeti Örnek Menü
Balerin Diyeti Kahvaltı: kibrit kutusu kadar yağsız peynir, biraz kuru üzüm veya bal. Peynirli bir dilim kara ekmek.

Ara öğün: 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu (tercihen portakal veya greyfurt) yarım saat sonra 1 elma ve az yağlı ev yoğurdu.

 Öğle: Balık, bir dilim ekmek taze sebzelerden oluşan salata, 1 elma ve bir parça bitter çikolata. Veya Sebze çorbası, balık veya yağsız et, ekmek olmayacak bu menüde.

Akşam yemeği:Fırında balıklı sebze yemeği, taze sebze ve bitkilerden oluşan salata.

Not:Bu diyete, sağlığınız için bir haftadan fazla devam edemezsiniz. Günde 1,5 -2 litre su ile de diyetinizi desteklemelisiniz. Ve hiç bir diyeti doktorunuza danışmadan yapmamanızı öneririz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.