Sizde hem çok güçlü hemde çok lezzetli bir besin olan bal içeceği ile zayıflama sağlayabilirsiniz. Hızlı zayıflatan bu karışım ile kilo kaybetmek hem çok lezzetli hemde kolay.

Bal içeceği ile zayıflama

Bal içerisindeki yüksek besin değerleri ile mide rahatsızlıkları, kolesterol gibi bir çok hastalığa iyi geliyor. Zayıflamaya etkisi de yoğun diyetlerden sonra oluşan açlık krizlerine bir kaşık bal ile son diyebilirsiniz. Bir kaşık balda ortalama 65 kalori bulunur. Size aynı etkiyi sağlayacak en küçük kurabiye bile ortalama 120 ile 150 kaloridir.

Balı doğru gıdalar ile birleştirdiğinizde iştah kesici ve metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır. Sizde bal tarçın ve limon ile hızlı ve etkili bir zayıflama sağlayabilirsiniz.

Bal içeceği ile zayıflama | 1

Zayıflatan Bal İçeceği

Malzemeler
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
Yarım limon suyu
Su

Hazırlanışı
Bir bardak ılık suya tarçın ve limon suyunu ekleyin. Bu karışıma balı da ekleyin. Tamen karışması için ortalama 10 dakika bekletebilirsiniz.
Hergün tüketime uygundur.
Bu içeceğin içerisindeki malzemeler hem vücudunuzdaki toksinleri temizler hemde iştahınızın kontrol altına alınmasına yardımcı olur. Aynı zamanda metabolizmayıda güçlendirici etkiye sahiptir.