Neredeyse kadınların tümü fazla kilolarından şikayetçidir. Fazla kilolarından kurtulmak için başvurmadık yol, yapmadıkları yöntem, denemedikleri diyet kalmıyor. Bazen bunu başarır, bazende başarısız oluruz. Kilo vermekte başarılı olmak kadar, bunu sağlıklı bir şekilde yapmak, sağlığımızı yitirmeden kalıcı kilo vermek herşeyden daha önemlidir.

Kilo vermenin en önemli aşaması sabırdır. Sabırsızlıktan çoğumuz dayanamaz, diyetlerimizi bozarız. Ama sizlerle kadinlarkulubu.com olarak bu yazımızda öyle bir diyet yöntemi paylaşacağız ki, 2 günde, yanlış duymadınız sadece ve sadece 2 günde 4 kilo verebileceksiniz.

İngiltere’nin Manchester Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma sonucu sadece karbonhidrat diyeti yaparak 2 günde 4 kilo verebilirsiniz.

115 kadın katılımcı üç gruba ayrıldı, her gruba farklı beslenme düzeni uygulandı. Bir grup, haftanın iki günü 650 kaloriyi geçmeyecek şekilde tüm karbonhidratlardan uzak, kalan beş gün ise miktar fark etmeksizin sağlıklı besinler tüketerek beslendi. Üç ayın sonunda, ilk iki gruptaki katılımcıların dört kilo verdikleri; klasik diyet uygulayanların 2.4 kilo verdikleri görüldü. Uzmanlar, haftanın iki günü karbonhidrat tüketmemenin doğal olarak az yemeyi sağladığını açıkladı.