Oral seksin, erkekler için olduğu gibi yanlış bir algı vardır. Oral seks, tam da kadınlar için keşfedilmiş ve kadını, tüm cinsel deneyimlerden daha çok tatmin eden bir deneyimdir.

Penisten ziyaden vajina, dil üzerindeki pulpalar ile muazzam hazzı yaşayabilir. Penise yapılan oral seks esasen, erkeğin hemomanyetik duyguların dolayı arzu ettiği bir eylemdir. Fakat kadın için klitoris üzerinde gezdirilen dil ve dudak, gerçek tatmin gerçekleştirir.

Kadın Tatmini İçin

85 sonrası 90 kuşağı ve özellikle 2000’e kadar olan genç erkek neslinin yapmaktan zevk aldığı ve kadınları en çok tatmin eden nesil olarak oral seks, kadınların cinsellikten lezzet almasını sağlayan eylemlerden biridir.

Fakat oral seks, herkese yaptırılmaz ve herkes yapamaz. Tamamen tensel uyum, tutku ve yüksek libidolarla alakalı, spontane gelişen bir cinselliktir. Bir kadına en muhteşem cinselliği sunmak için oral seksi özenle yapmalı; dili içeri sokmak yerine klitorisi muazzam biçimde yalamak ve her kıvrımını elma şekeri edasında ıslatmak her ikinize de hazzın ötesini yaşatır.

  • Oral sekste acele etmeyin
  • Porno filmlerde izlediğiniz görüntüleri uygulamayın
  • Tamamen ana odaklanın ve ritmik hareketlerle gerçek seks lezzetini alın
  • Avuçlarınızla popoyu kavramayı unutmayın
  • Ve oral seks esnasında kadın gerçek zevki yaşarken, içine girmeyin. Zevki bölmeyin ve boşalana kadar devam edin

Kadınların üstün seks performansı defalarca tatmin olabilmesini olanak sunar. Dolayısıyla önce kadını sevin, tatmin edin ve dudaklarınızla, dilinizle şahane bir tatmin yaşamasını sağlayın.

Ardından daha yüksek performans, istek ve tutkuyla size en muhteşem seks deneyimini sunacaktır.

Erkek Tatmini İçin;

Oral seksten ziyade tüm ıslaklık ile bacaklarınız arasına penisi almak, daha çok zevk verir. Erkeğe en muazzam hazzı sunmak için içinize almadan, vajina üstünden popo arasına kadar kaydırın. 30 saniye sürmeden tatmin olacaktır.

Mükemmel Oral Seks Tüyoları Tıklayın !

Oral Seksin Zararları Nelerdir? Tıklayın !