Unnado’dan okula dönüş kampanyasını kaçırmayın! | 1Unnadó.com, okulların açılmasıyla başlayan alışveriş telaşında %70’e varan indirimlerle okul alışverişlerinde de ebeveynlerin yanında olduğunu hissettiriyor.

Okulların açılmasıyla başlayan alışveriş telaşında hem kalite hem de uygun fiyatları bir arada bulma olanağı sağlayan unnado.com okul ihtiyaçlarına yönelik özel indirimleriyle daima anne babaların yanında olduğunu hissettiriyor.

Okul ihtiyaçlarını hem kaliteli hem de en uygun fiyatlara bulabileceğiniz unnado.com’da seçkin markalı anne, bebek ve çocuk ürünlerine %70’e varan indirimlerle sahip olunabiliyor.

Unnado.com Okula Dönüş Kampanyalarında;

Pediped Ayakkabı 139.00 TL’den 41.90 TL’ye
Skip*Hop Sırt Çantası 79.00 TL’den 27.90 TL’ye
Nici Winter Bear Peluş Omuz Çantası 69.00 TL’den 41.90 TL’ye
Simsally İçi Dolu Kalem Kutusu 50.00 TL’den 29.90 TL’ye
Next Accesssory Beslenme Çantası 39.50 TL’den 22.50 TL’ye
Cool Gear 350 MI Soğutuculu Açılır Kapaklı Şişe 20.00 TL’den 12.90 TL’ye
Play-Doh Oyun Hamuru 39.90 TL’den 27.90 TL’ye
Şahinler Yarım Kollu Penye Atlet 6’lı Paket 46.00 TL’den 30.50 TL’ye indi.

unnado.com’a üyelik ücretsiz olup, sadece davet ile üye olunabilinir. Üyeler düzenlenen kampanyalardan günlük olarak haberdar edilerek fırsat ürünlerinden yararlanabilirler.
Üye olmayan anneler www.unnado.com/davet/unnado adresine bilgilerini bırakarak hemen üye olabilirler.

Unnadó Hakkında;
unnadó, anne, bebek ve çocuklara özel, markalı ürünlerin bulunduğu, üyelerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sağlayan bir alışveriş kulübüdür.
unnadó, kaliteli ürünleri ve kaliteli markaları en uygun fiyatlarla üyelerine en iyi hizmet kalitesiyle sağlamayı, üyelerine özel olmanın farkını yaşatmayı hedeflemektedir. unnadó üyeleri, seçkin markalı anne, bebek ve çocuk ürünlerine %70’e varan indirimlerle sahip olma şansı bulurlar. Bunun yanı sıra, arkadaşlarını unnadó’ya davet etmeleri ve arkadaşlarının üye olup alışveriş yapmaları durumunda 10TL’lik indirim çeki kazanırlar.