Türkiye’nin en trend “Anne Bebek Çocuk Fuarı” İBS, Prima Premium Care ve Doğa Koleji ana sponsorluğunda 14-16 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.
Bilgiyi, eğlenceyi birleştiren bu dev organizasyona sayılı günler kala, İBS iki önemli yarışmanın startını verdi.

İBS’İN HAMİLESİ SİZİNİZ!

İlk yarışma, anne adaylarını yakından ilgilendiriyor. Ailelerin heyecanına ortak olmak ve bu eşsiz deneyimi unutulmaz kılmak amacıyla düzenlenen “İBS’in Hamilesi Sizsiniz!” yarışmasında dereceye girenler Şengül Pallı’dan doğum fotoğrafı albümü kazanacak. Yarışmaya katılmak ise oldukça kolay: “www.facebook.com/ibsfuari” adresi üzerinden hamilelik fotoğrafları ile birlikte “Neden İBS’nin Hamilesi Sizsiniz?” sorusuna 50 kelime ile yanıt vermek. En iyi anlatımların ödüllendirileceği yarışmanın birinci etabı 15-30 Kasım, ikinci etabı 3-13 Aralık, üçüncü etabı ise 14-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

SENİN SEVİMLİ KAHRAMANIN HANGİSİ ?

İBS’nin Facebook sayfasında başlattığı ikinci yarışma ise “Senin Sevimli Kahramanın Hangisi.” Yarışmanın birinci etabı 19-30 Kasım tarihlerinde 4-12 yaş, ikinci etabı 3-14 Aralık tarihleri arasında 0-3 yaş aralığındaki bütün çocukların katılımına açık olacak.

Birincilerin “Looney Tunes lisanslı Vestel Cartoon 22” LED TV kazanacağı yarışmaya katılmak ise oldukça kolay: Çocuğunuzun Looney Tunes ürünleriyle olan fotoğraflarını çekin, www.facebook.com/ibsfuari adresine yükleyin ve en çok oyu alın, büyük ödülün sahibi olun.