Erkek çocuğunuzun olmasını çok mu istiyorsunuz? erkek bebek olması için etkili yöntemler makalemiz sizi bu konuda bilgilendirmek için hazırlanmıştır. Bildirdiğimiz bilimsel ve tıbbi yöntemler erkek bebek şansını artırmak içindir, yoksa hiç bir yöntem yüzde yüz erkek çocuk sahibi olmanızı garantilemez, takdir yaradanındır.

Shettles Metodu
Bu yöntem şu prensibe dayanıyor, erkek spermi taşıyan Y kromozomu hızlı hareket eder, fakat kız sperm ise daha uzun süre hayatta kalır.
Buna göre yumurtlama yani ovulasyon tarihine ne kadar yakın ilişkiye girerseniz erkek spermi daha çabuk hareket ettiği için yumurta oğlan olarak döllenecektir.
Şayet yumurtlama zamanından 1 gün önce ilişkiye girerseniz erkek spermler yumurtlama zamanına kadar yaşayamayacağından ve kız spermi daha uzun süre yaşadığından kız olma ihtimalinize yükselecek.Bu durumda tam ovulasyon gunune denk, veya ovulasyondan sonraki bir cinsel birleşmede erkek bebek olma olasılığı daha yüksektir, eğer cinsel birleşme ovulasyondan birkaç gün önce olursa y-kromozomlu spermlerin coğu öleceği icin geriye kalan coğu x-kromozomlu sperm ile döllenme gercekleşirse kiz bebek olur.

Whelan metodu
Whelan metodu shettles yöntemini tam tersini savunmaktadır.
Erkek bebek için yumurtlamadan 4-6 gün önce ilişkiye girilmesi gerektiği, kız bebek için ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek gerektiğini savunur.

Çin Takvimi
Çin takvimi ile uzak doğu halkları yüzlerce yıldır bebeğin cinsiyetini erkek veya kız olarak belirlemeye çalışmışlardır.

Pozisyon Önemli
Doggy style, kadının üstte olduğu, adamın üstte olup kadının karnını bacaklara çektiği seks pozisyonları daha derin birleşme sağlar ve boşalma sırasında erkek geni taşıyan spermler rahime daha yakın olur, böylece erkek çocuk sahibi olma ihtimaliniz artar.

Alkali Oranı Yüksek Gıdalar
Ispanak, brokoli, lahana, turp, pancar, limon, sarımsak gibi alkali gıdalar sadece vücudumuzun pH seviyesini dengede tutmakla kalmaz, kadının servikal sıvısının asitliğini azaltarak, Y kromozomunun baskın gelip, erkek bebek sahibi olmayı sağlar.

ilgili konular

Erkek Çocuk Sahibi Olmanın 9 Yolu Tıklayınız

Yumurtlama Tarihinizi Hesaplamak İçin Tıklayınız

Erkek Çocuk Olması İçin Neler Yemeli? Tıklayınız

Çin Takvimi ile bebek cinsiyetinizi belirlemek için tıklayın

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.