Sağlıklı ve uzun bir ömür geçirip uzun yıllar sevdiklerimizle birlikte olabilmek için atmamız adımlardan biri de yürüyüştür. Anne lütfen yürü kampanyası annelerimizi yürütmeyi amaçlayan ve kadınlar kulübü olarak destek verdiğimiz bir projedir. Şimdi söylememiz gereken Anne Lütfen Yürü!

Anne Lütfen Yürü Kampanyası

Anne Lütfen Yürü Kampanyası ve Sağlıklı Anneler | 1

Kampanyanın başlangıcını Spor Eğitmeni Murat BÜR oluşturuyor. Annesinin geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası ona tavsiye ettiği  haftada 3 gün 30 dakikalık hafif yürüyüşler ile sağlıklı kalmak ve obeziteye savaş açmayı amaçlayan bu projenin sloganı ise Anne Lütfen Yürü!

Proje şimdilerde hem sosyal medyada hemde ana akım medyada yer edinmeyi başardı. Sizde sevdikleriniz ile uzun ve sağlıklı yıllar geçirebilmek için öncelikle kendinize iyi bakmalısınız.

Kilo kontrolü sağlamak için sağlıklı ve dengeli beslenme ve spor birlikte desteklenmelidir. Eğer ağır sporlar yapamıyor yada spor salonlarına gidemiyorsanız baharın gelişiyle ısınan havaları değerlendirip parklarda yada sahilde arkadaşlarınız ile hafif yürüyüşler yapabilirsiniz.

Anne Lütfen Yürü Kampanyası ve Sağlıklı Anneler | 2

Anneniz yürüyüş yapmak istemiyorsa sizde ona eşlik edebilirsiniz yada yakın arkadaşlarını birlikte yürümek konusunda ikna edebilirsiniz. Ülkemizde yaşanılan sağlık sorunlarının bir çoğunun hareketsiz yaşamdan kaynaklandığını unutmayın ve yürüyüşe başlayın.

Uzun yıllar birlikte mutlu bir yaşam için ANNE LÜTFEN YÜRÜ!

Yaşlılar için sağlıklı egzersizlerin nasıl olduğunu içeren Yaşlanmayı engellemek için egzersiz programları yazımızı inceleyebilir ve fikir edinebilirsiniz.