Bebeğiniz ilk yaşını kutlayacak ve siz doğum günü hazırlıklarına mı başladınız? 1 yaş doğum günü kıyafetleri resim galerimizde, size fikir verebilecek en güzel bebek doğum günü kıyafetlerini yayınladık. Sevgili minik kızımızın ilk doğum günü biz anneler için çok özeldir. Bu özel günü en güzel şekilde geçirmek istediğimizden tüm sevdiklerimizi davet eder, harika bir pasta yaptırır, börekler, çörekler, kurabiyeler hazırlar, gelen konuklara çeşitli hediyeler dağıtırız. Haliyle böyle anlamlı bir günde bebeğimizi konuklar arasına en şık şekilde çıkarmak isteriz. Onun güzel görünmesi, iltifatlar almak bizi çok mutlu eder, onurlandırır.
Bebeğinize doğum gününde giydirebileceği kıyafet arayışı içindeyseniz işte sizin için seçtiklerimiz

Çocuklar İçin Doğum Günü Fikirleri resim galerimiz için tıklayınız

 

1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (1) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (1) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (2) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (3) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (4) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (5) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (6) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (7) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (8) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (9) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (10) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (11)

SONY DSC

SONY DSC

1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (13) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (14) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (15) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (16) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (17) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (18) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (19) 1_yas_dogum_gunu_kiyafetleri (20)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.