Hamilelik ve emzirme sütyenleri seçilirken, beden ayarlanabilir modeller tercih edilmelidir. Göğüs kalıbı emzirme dönemi boyunca farklı boyutlarda olacağı için şayet hamilelik döneminde alınıyor ise beden seçenekli ürünler tercih edilmelidir.

Emzirme Sütyeni Modelleri Nelerdir?

Destekli emzirme süyenleri, toparlayıcı emzirme sütyenleri, süngerli emzirme sütyenleri, yarım atletler, önden açmalı sütyenler, üstten açmalı emzirme sütyenleri gibi çok sayıda emzirme sutyeni çeşidi bulunuyor.

Büyük mağaza sistemlerinde ve internet mağazalarında hamile kategorilerinde yer alan ürünleri inceleyebilir, özellikle koton dokuma ürün çeşitlerini satın alabilirsiniz.

Hamilelik Sütyeninde İdeal Kalıplar | 1

Emzirme Sütyenlerinin Özellikleri

Tüm emzirme sütyenleri, kolay ve rahat şekilde emzirebilme özelliğiyle tasarlanır. Sutyeni çıkarmaya gerek kalmadan her iki göğüsün uç kısımları açılacak şekilde üretilir. Bu emzirme pencereleri genellikle klips veya zımba, çıtçıt gibi aparatlar ile kapatılır.

Hamilelik Sütyeninde İdeal Kalıplar | 2

Yeni model emzirme sütyenleri genellikle ön kısımdan fermuarlı ya da kopçalı şekilde açılan formda dizayn ediliyor. Pamuklu kumaşlarla üretilerek, emziren göğüslerde tahriş olması önleniyor.

Toparlayan sütyen modelleri, hamilelik döneminde büyüyen ve ilerleyen süreçte sarkan, aşırı doldun duran göğüslerin daha zarif görünmesi amacıyla imal ediliyor.

Hamile sütyeni olarak bilinen klasik penye sutyenler, genellikle üstten açmalı şekildedir. Fakat göğüs şekline uygun olmayan ve çok tercih edilmeyen düz beyaz penye kumaştan yapılıyor. Emzirme sütyeni seçerken beden özelliklerini ve ayarlanabilir olmalarına özen gösterin. Sırt, omuz ve göğüslerinizin rahat etmesi gereklidir.

Emzirme Sütyeni Kullananlar İçin Tıklayın !

Sütyenle Göğüs Toparlama Tıklayın !

Sütyen kullanılmazsa göğüsler sarkar mı? Tıklayın !

Doğru sütyen seçimi, göğüs ölçüsü nasıl alınır ? Tıklayın !