Zevkler ve renkler tartışılmaz derler fakat yapılan son araştırmalar gösteriyor ki erkeklerimizin gönlü esmerlerden yana. Erkekler neden esmer sever? makalemizde Türk erkeklerine esmer kızların cazip gelmesinin sebeplerine yer verdik.

Türk kadınları genelde esmerdir ve buğday tenli güzel kadınların içinde büyümüş bir erkeğin, yine esmerleri çekici bulması da gayet doğaldır. Çünkü beğeni ve zevklerin oluşmasında alışkanlıklar büyük rol oynar.

Genelde sarışın kadınlar makyajsız pek bir şeye benzemezler, tenleri soluktur, cezbedici yönleri yoktur, bunun farkında olan erkek, esmer olsun çamurdan olsun! diye düşünür.erkekler_neden_esmer_sever (1)

Esmerler daha ateşli gözükür, auraları doğuştan yüksektir, bu durumda erkekleri büyüler, esmer bir kız gördüler mi kalp atışları hızlanır.

Sarışınlarda soğuk ve cool bir hava vardır, esmerler ise sıcacıktır, adamın içini ısıtır!

Adriana Lima, Tuba Büyüküstün ve daha pek çok beğenilen ünlünün esmer olması tesadüf olamaz! popüler kalmayı başaran kişiler beğenilen kişilerdir, bu iki örnek bile erkeklerin beğenisinin esmerlerden yana olduğunu gösteriyor.erkekler_neden_esmer_sever (2)

Esmer kadınlar kaşları gözleri belirgin kadınlardır ve güzellik kriterlerinde kaş göz çok önemlidir, yüzlerce kadın içinden esmer kadınlar belirgin yüz hatları ile dikkat çeker.

Esmerim biçim biçim ölürüm esmer için, ah tenim esmer esmer ister gibi şarkı sözleri de erkeklerin esmerlere ne kadar rağbet gösterdiğinin söze vurumudur.

İlgili Konular

Erkekler Neden Minyon Kadın Sever? Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.