Günde belki de on kereden fazla yapacağınız bu harekete hazır mısınız ?

Merak etmeyin, o kadar da zor değil : )

Öncelikle mekanınızı, bebek bezini değiştireceğiniz yere bütün malzemeleri hazır etmelisiniz. Hatta sürekli orada, ulaşılması kolay bir yerde bulunsunlar. Bebeğiniz kaka yaptığı anda altını temizlemeli ve onu kirli bırakmamalısınız. Kaka yapmadığı takdirde sadece idrar için bezi daha uzun süre tutabilirsiniz. Zaten bezin durumundan ve şişkinliğinden temizleme zamanı geldiğini anlayabileceksiniz.

Bebeğinizi yerleştirdiniz. Önce kıyafetinin alt kısmını açın. Çıtçıtlı kıyafetler bu açıdan çok pratik olur. Daha sonra bezi açın ve bebeğinizin Dalin Islak Mendil ile altını temizlemeye başlayın. Mümkün olduğunca sildiğiniz alanı değiştirirken mendili de değiştirin. Yanınızda da devamlı ıslak mendil taşımanız gerekecektir. Islak mendil her türlü temizlik için çok kullanışlı olacaktır.

Alt temizliği için Dalin Silindir Kutu Mendiller, havlu mendilleri öneririz. Kız bebeklerin altını temzilerken sadece önden geriye el hareketi ile temizlemek önemlidir ki cinsel bölgeye ve idrar yolu ağzına dışkı bulaşmasın.


Daha sonra Dalin Pişik Önleyici Kremi sürün. Pek çok kişi pişik kremini pişik olunca sürer. Böyle düşünmeyin ! Eğer sık ve düzenli olarak pişik önleyici krem kullanırsanız pişik oluşumunu ciddi biçimde önlersiniz.

Dalin Islak Temizleme Mendilleri


Dalin Islak Mendiller, su bazlı özel solüsyonu ve hoş kokusu ile bebek temizliğinde güvenle kullanabileceğiniz bakım ürünleridir. Cildin pH dengesi ile uyumludur. Alkol ve boya maddesi içermez. 4 değişik ambalaj ve avantajıyla tüm aile ve bebekler için kullanabilirsiniz.

Silindir Kutu Temizleme Mendili

Bebek ve tüm aile için çabuk ve etkili bir temizlik sağlar.

Refil Temizleme Mendili

Kalın yumuşak dokusu ile bebeğin cildini tahriş etmeden temizler.

Pratik Kapaklı Temizleme Mendili

Kolay açılıp kapanabilen kapağı sayesinde tek elle bile rahatça kullanılır.

Dikkat ! Kız bebeklerin altını temizlerken sadece önden geriye el hareketi ile temizleyin.