Şifon gömlekler kadınların severek ve beğenerek giydiği kıyafetlerdendir. Transparan gömlek 2015 modası resim galerimizde son trend birbirinden şık ve zarif şifon gömleklere yer verdik. Bu gömlekleri etekle kombinleyerek oldukça hoş ve alımlı gözükebilirsiniz. Şifon gömleğin bir özelliği de transparan yani iç gösteren bir kumaşa sahip olmalarıdır. Beyaz şifon gömlek ise giyinmeyi seven kadınların dolaplarının olmazsa olmazındandır. İşte sizin için seçtiğimiz modeller.

 

transparan gömlek

transparan gömlek

beyaz şifon gömlek

beyaz şifon gömlek

transparan gömlek

transparan gömlek

sifon_gomlek_modelleri (1) sifon_gomlek_modelleri (2) sifon_gomlek_modelleri (2) sifon_gomlek_modelleri (3) sifon_gomlek_modelleri (3) sifon_gomlek_modelleri (4) sifon_gomlek_modelleri (4) sifon_gomlek_modelleri (5) sifon_gomlek_modelleri (5) sifon_gomlek_modelleri (6) sifon_gomlek_modelleri (6) sifon_gomlek_modelleri (7) sifon_gomlek_modelleri (8) sifon_gomlek_modelleri (9)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.