Kolye yapmayı öğrenmek istiyor, kolye nasıl yapılır? merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Kolye yapımı resimli tarif makalemizde çok basit ve pratik olarak yeni başlayanlar ilk kolyelerini nasıl yapabilir, konusuna yer verdik. Siz de kendiniz veya sevdiklerinize hediye etmek için kolye arayışı içine girdiyseniz, işte çok kolay bir şekilde anlatımlı tarif
Malzemeler
Boncuk
Misine ipi veya boncukçudan temin edebileceğiniz kolye ipi
İpleri birleştirmek kanca

Resimli Bileklik Yapımı Örnekleri Tıklayınız

kolye_yapimi (1)Öncelikle ihtiyacınız olan şeyleri temin edin. Bunları boncuk satan yerlerden bulabilirsiniz. kolye_yapimi (2)
İpi boynunuza dolayın ve kullanacağınız ipin boyunu belirleyin. kolye_yapimi (3)Boncukların düşmemesi için ipin ucuna düğüm atın.
kolye_yapimi (4)Boncukları ipe düzün.
kolye_yapimi (5) kolye_yapimi (6) kolye_yapimi (7)Dilerseniz ipin ucunu bağlayın, veya boncukçudan alacağınız kanca klipler ile ipi birleştirin kolye_yapimi (8)

İşte hepsi bu kadar!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.