Günlerdir aklınızı aynı soru mu kurcalıyor “öyle bir evliik teklifi yapmalıyım ki, hem çok sevinmeli hem de red etmemeli, ama nasıl?” diyorsanız … Evlilik teklifi fikirleri nelerdir? makalemizde çok sevdiğiniz eş adayınıza nerelerde ve nasıl evlilik teklif edebilirsiniz diye önerilerde bulunduk. Şaşırtıcı, mutlu eden, unutulmaz romantik bir evlilik teklifi yapmayı ve karşısındaki kişinin bu teklif karşısında eriyip bitmesini, sevinçten çılgına dönmesine kim istemez ki. Özellikle biz kadınlar için özel günlerin önemi büyüktür. Evlenme teklifi edileceği gibi büyük bir gün için işte o günü muhteşem kılacak tüyolar.

evlilik_teklifi_fikirleri (1)

Süpriz! Sevdiğinize kinder süpriz aldınız ve içinden alyans ve evlilik teklifi ettiğinizi gösteren karikatür çıktı. Muzip çiftler için süper bir alternatif!:)
evlilik_teklifi_fikirleri (2)evlilik_teklifi_fikirleri (3)

Beraber sahilde gidiyorsunuz ve önünüze şişe ve bir kağıt çıktı, beraber, heyecanla içini açıp okuyorsunuz ve muhteşem an :) sevdiğiniz buna bayılacak!:)

 

evlilik_teklifi_fikirleri (6)

Hayat bir oyun sahnesi, biz de oyuncular değil miyiz? benim oyunuma katılıp, hayatı eğlenceli bir şekilde yaşamaya hazır mısın?

evlilik_teklifi_fikirleri (1)

evlilik_teklifi_fikirleri (8)Ferhat aşkı için dağları delmiş, siz kuma aşkınızı yazsanız çok mu? evlilik_teklifi_fikirleri (9) evlilik_teklifi_fikirleri (10)

Dağın başındasınız ve süpriz! aşkım havada karada her zaman her yerde benle olmaya var mısın?

Processed with VSCOcam with t1 preset

evlilik_teklifi_fikirleri (13)

Sevdiğinizin telefonuna aniden sms  geldi ve siz  o an deniz altından ona sesleniyor, evlilik teklif ediyorsunuz
evlilik_teklifi_fikirleri (14) evlilik_teklifi_fikirleri (15) evlilik_teklifi_fikirleri (16)

Hayvanlar ne kadar masum canlılar değil mi? köpeğiniz de evlilik teklifi yapmanıza vesile olabilir!

evlilik_teklifi_fikirleri (10)

Pankart astırıp sevginizi böyle de ifade edebilirsiniz!

evlilik_teklifi_fikirleri (6)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.