Bağışıklığı zayıflatan antibiyotikler yerine bitkisel yollardan şifaya kavuşmaya ne dersiniz? size vereceğim doğal antibiyotik tarifi ile hastalıklardan korunacak ve hastalıklarınızı kolayca atlatabileceksiniz.

Malzemeler
Yarım tatlı kaşığı tarçın
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı bal
Yarım limon suyu
2 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
Yarım tatlı kaşığı kırmızı pul biber

En Güçlü Doğal Antibiyotikler Tıklayınız

Yapılışı
İlk limon suyunu sıkın ve biber, sarımsak, tarçın ve zencefil ekleyin. Tüm malzemeyi iyice karıştırın ve bal ekleyin. Macun kıvamına kadar karıştırmaya devam edin.
Karışımı bir kavanoza koyup, ağzını sıkıca kapatın. Yaklaşık 3 saat boyunca oda sıcaklığında bekletin ve buzdolabına kaldırın.

Nasıl tüketilmeli?
Günde 1 tatlı kaşığı yiyin. Sabahları aç karına daha etkili olacaktır. Hastaysanız yemeklerden önce
günde 3 defa 1 yemek kaşığı tüketin.

2. Tarif

Doğal antibiyotik karışım malzemeleri:
-200 gr zencefil
-1 limon

Doğal antibiyotik karışım hazırlanışı:
Zencefilleri ve limonu iyice yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Malzemeleri yarım kiloluk kavanoza yerleştirdikten sonra Kavanozun üzerine aldığı kadar bal koyun. Bu karışımı 15 gün boyunca çalkalayın. 15 gün sonra 1 yemek kaşığı için. Bu karışım vücuttaki yorgunluğu alır, nezle ve gribe iyi gelir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.