İlişkinin bittiğini gösteren işaretler vardır, ve maalesef bu işaretler artık aranızda sevginin bitip uzaklaşma evresine geçtiğinizi gösterir. İşte o alametler
Hayal Kurmayı Bıraktık
Eskiden ne zaman yanyana otursanız ileride doğacak olan çocuklarınızın isimlerinden, gideceğiniz yerlerden, hayalinizdeki evden, nasıl yaşlanacağınızdan bahsederken şimdi ileriye ait hayalleriniz yerini geçim derdi, birbirimize yetmemeye başladık gibi sözlere mi bıraktı?
Birine karşı hislerinizin bitiyor olduğunun en büyük nişanı onu geleceğinizde görememek veya görmek istememektir.

Araştırıyorsunuz
Sevgilinizin / Eşinizin ceplerini, telefonunu, özel eşyalarını, e-posta kutusunu karıştırmaya mı başladınız?
Bunu yapmanızın sebebi ona güvenmemeniz mi yoksa zaten bildiğiniz şeyler ile yüzleşmeye mi çalışıyorsunuz?

Telefon İnternet Bağımlılığı
Eşinizin sürekli eli telefonda ve sosyal ağlardan çıkmıyor mu, mesaj kutusuna
sık sık bakıyor mu yoksa, bunların tümü şüphe çeken hareketler

Süslenmeyi Bırakmak
İlk zamanlarda onu gördüğünüzde ne kadar heyecanlanır, görüşmeye giderken giyecek kıyafet bulamazdınız öyle mi? tüm bu özenden artık eser yoksa, ilişki salantıdadır demektir.

Başkasının Hayalini Kuruyorsunuz
Hemen herkesin şöhret bir kişiye olan hayranlığı ve ilgisi vardır. Onunla olmanın nasıl olacağı konusunda fantazi kurabilir.
Ancak eşiniz ile birlikte olurken orgazma ulaşmak için mütemadiyen başka birinin hayalini kuruyorsanız zihninizde çanlar çalmaya başladı demektir.

Güvenin Kalkması
Sevdiğiniz kişinin özel eşyalarını karıştırmaya, gelen mesajları takip etmeye başladınız? bunu yapmanızı nedeni ne artık güvenmiyor musunuz, Belki de ilişkinizin bitebilmesi için bazı kanıtlara ihtiyaç duyuyorsunuzudr, kim bilir?

Antipati
Aşıkken komik şakalar yapmasına gerek kalmadan siz gülmekten yerlere yatarsınız.
Ancak arada bağlar koptuğunda, kızgınlıklar devreye girdiğinde durum tersine döner,
herşeyi batmaya başlar, bu durumda ilişkinizin çıkmaza girmeye başladığının göstergesidir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.