Kadınlar Kulübü editörleri olarak araştırdık, hipnozla aşk acısı tedavisi makalemizi, kalbi yaralı olup, sevdiğine duyduğu saplantılı tutkudan kurtulmak isteyen kişiler için hazırladık.

Bilen bilir, kırık bir kalpten daha kötü bir durumu tahayyül etmek zordur. Aşk acısı kişiyi perişan eden bir durumdur. Çoğu zaman fiziksel acılar bile bunun yanında solda sıfır kalır.
Yemek yiyemezsiniz, uyku uyuyamazsınız, ne bu dünyadasınızdır, ne de öbür tarafta, sanki arafta sıkışıp kalmış, acı çeken bir ruhunuz vardır artık.
Radyo dinlemek istemezsiniz çalan parçalar onu hatırlatır, sokağa çıkmak istemezsiniz ortak arkadaşları görüp eski hatıralarınız canlanır, hayattan kopuk bir şekilde yaşama tutunmaya çalışırsınız.
Aileniz eşiniz dostunuz sizi neşelendirmeye, yüzünüzü güldürmeye çalışır! fakat heyhat! bunların hepsi nafile çabalardır!…

Üzülmeyin bu derdinizden kurtulmanın bir yolu var artık ! Hipnozla aşk acısı tedavisi!
Bu elbette sihirli bir yöntem değildir, hipnoz olayım hop herşeyi unutayım!
böyle bir şey söz konusu değil fakat hipnoz sayesinde sevdiğiniz kişiyi hatırlatan anıların üstünü örtebilirsiniz.
Burda, farkındalık dediğimiz kavram devreye giriyor, hipnoz tedavisiyle geçmişle, zihninizdeki hatıralarla ilgili ipleri elinize alabilirsiniz.
Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz saplantılı duygudan hipnozla arınabilirsiniz.
Hipnoz gördükten sonra kendinizi abartı duygulardan arınmış rahat ve neşeli hissedeceksiniz.
İç dünyanıza yaptığınız bu küçük yolculukta bilinciniz hep açık kalacak ve uyandığında artık unutmak istediğiniz sevgilinizi daha az hatırlamaya başladığınızı farkedecek ve zamanla hafızanızdan sileceksiniz.

Zihnimiz iki kısma ayrılır; bilinç altı ve bilinçli yaptığımız şeyler.
Mesela o gün ne yemek istediğimiz, ne yapmak istediğimiz, bunlara karar vermemiz bilinçli ve iradeli tercihlerdir.
Bilinç altı ise farkında olmadan bizi etkileyen şeylerin zihnimizde birikip ruhumuzu etkilemesidir.
Hipnoz, yüzleşmekten kaçtığımız, korktuğumuz şeylerle bizi yüzleştiren bilinç altımıza inilerek yapılan bir tedavi yöntemdir.
Sevgi, sağlıksız bir boyuta yani saplantı durumuna geldiği zaman hipnoz imdadınıza yetişecek, sizi normal hayata geri döndürecektir.

Bir ilişki yaşadınız ve bitmesi gerektiği için bitti, fakat sizi de bitirdi öyle mi, siz bu ilişkinin enkazından kurtulmayı gerçekten istiyorsanız, önünüze bakmak
geçmişe perde çekmek silkelenmekse hedefiniz, ki yapılacak en akıllıca iş, olmazı zorlamamaktır, o zaman size önerimiz hipnozla bu derdinize deva bulmanızdır.
Yalnızca birkaç seansta kendinizi kuş gibi hafiflemiş olarak hissedicek, sevgi sandığımız saplantınıza elveda diyeceksiniz.

 YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.