Ofisinizde jean pantolon giymek serbest olsa bile nasıl kombinleneceği bir muamma oluyor çoğu zaman. Jean pantolonlar spor kıyafetler olarak algılandığı için ofiste ciddiyetsiz bir görünüm yaratması oldukça mümkün. Bu nedenle ofiste jean giyerken bazı noktalara dikkat etmek çok önemli. Eğer siz de ofiste jean giymekte serbest, kombin konusunda kararsızsanız derlediğimiz 6 öneriye göz atın.

gomlek_jean

Ofiste Jean Pantolon Giymenin Yolları

Gömlekle kombinleyin:

Gömlekle jean pantolon mükemmel bir ikilidir. Aynı zamanda ofis stili için çok uygundur. Özellikle gömleğinizi pantolonunuzun içine sokup, kemerle kombinleyerek, ofis için son derece uygun bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Piperlime Welcomes its' New Guest Editor Jessica Alba with a Celebration at their Soho Store

Ofiste Jean Pantolon Giymenin Yolları

Koyu renk jean tercih edin:

Koyu renk jean pantolonlar açık renklerden çok daha ciddi bir görünüme sahiptir. Bu nedenle ofiste koyu renk jean tercih etmeniz ciddi görünümünüze yardımcı olacaktır.

klasik_jean

Ofiste Jean Pantolon Giymenin Yolları

Klasik modeller tercih edin:

Aşırı bol ya da aşırı dar modeller yerine üzerinize tam oturan, klasik modelleri tercih etmeniz ofis stiliniz için vazgeçilmez olacaktır.

yuksek_belli_jean

Ofiste Jean Pantolon Giymenin Yolları

Düşük belli yerine yüksek belli tercih edin:

Düşük belli pantolonlar yüksek belli pantolonlara göre çok daha ciddiyetsiz ve spor tarzda görünür. Bu nedenle yüksek belli kot pantolonlarınızı gömleklerinizle kombinleyebilir ve hem rahat hem de şık ofis stilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

blazer_ceket_jean

Ofiste Jean Pantolon Giymenin Yolları

Blazer ceketle kombinleyin:

Blazer ceket ofis stilininin vazgeçilmez parçalarındandır. Kot pantolonla beraber tercih ettiğinizde kotunuzun sportif havasını dengeleyecek aynı zamanda size çok daha şık bir hava kazandıracaktır.

Topuklu ayakkabı ile giyin:

topuklu_ayakkabi_jean

Ofiste Jean Pantolon Giymenin Yolları

Özellikle dar paça pantolonlarınızı topuklu ayakkabılarınızla kombinleyin. Topuklu ayakkabılar jean pantolonlarla hem çok yakışır, hem de pantolonunuzla ciddi bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.