6 yıl önce turizm sektöründeki yerini alan TURON9, sahip olduğu amatör ruh heyacanını profesyonel hizmet anlayışı ile birleştirip, sunmuş olduğu kaliteli tatil paketleri ve ulaşım hizmetleri ile her geçen gün müşteri portföyünü genişleterek, adından sıkça söz ettirir hale gelmiştir. Öyle ki şu an firmanın müşteri portföyünün % 84,2’si eski müşteri geri dönüşümünden oluşmaktadır.

Müşterilerine ekonomik tatil ve iyi hizmet sunmasından kaynaklanan bu başarıdaki temel esas ise ucuz tatile değil, kaliteli otellerin ekonomik bir şekilde pazarlanmasına dayanmaktadır. Bu strateji ile sektörde rakiplerinin bir adım önüne geçen TURON9’a en büyük ödül, müşterilerinden gelen destektir.

Her koşulda müşteri mennuniyetini sağlamak amacı ile Türkiye genelinde 27 ile yayılmış şube ağı ve SSL güvenlik sertifikasına sahip, online rezervasyon sistemi ile verilen hizmette hata riskini ‘0’ a indirip, son kullanıcıya bütün ürünlerini açan ilk seyahat acentelerinden biri olma özelliği ise TURON9’a ayrı bir güven duyulmasını sağlamıştır.

Ayrıca yapacağınız tüm otel, tatil paketi ve kültür turları rezervasyonlarınızı, sizlere sunulan değişik ödeme alternatiflerinden birini seçerek ödeme şansına sahipsiniz. Şimdi sakın şaşırmayın, TURON9’la tam 305 çeşit değişik ödeme seçeneği bulunmaktadır. Bunun en güzel açıklaması ise kendi ödeme planınızı kendiniz yapıyorsunuz.

Turon9’un kısa zaman içinde yapmış olduğu tüm bu önemli atılımlar, sektörde ki diğer firmaların da dikkatini çekmiş olacak ki, Türkiye’ye yapmış olduğu incoming operasyonları ile adını tüm dünyaya duyuran BİRCE TOUR ve bir başka dünya markası olan INTER HAVAYOLLARI ile TURON9 arasında yapılan çözüm ortaklığı anlaşmaları ile ürün yelpazesini daha da genişleten TURON9, kendi sektöründeki rekabet şartlarını da lehine çevirerek, her geçen gün emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Tatil Hattı: 0216 550 19 19
Web Adresimiz : www.turon9.com