DEBORAH MILANO “Shine&Volume Light Creator” ile
DAHA DOLGUN VE IŞILTILI DUDAKLAR…

Güzellikte 100 yıllık bir İtalyan tutkusu olan Deborah Milano’nun özel formüllü Shine&Volume Light Creator rujlarıyla dudaklar artık daha dolgun, daha sağlıklı ve daha ışıltılı…

Kosan Kozmetik’in Türk kadınlarına armağanı, güzellikte 100 yıllık İtalyan tutkusu Deborah Milano, rujlardaki iddasını “Shine&Volume Light Creator” serisi ile devam ettiriyor.

“Shine&Volume Light Creator” rujları yapılarında yer alan ışık yansıtıcı partiküller sayesinde dudaklara yoğun parlaklık ve gün boyu etkili ıslak görünüm kazandırıyor.

İçeriğindeki “Hilurlip” formülü ise dudaklara dolgun bir görünüm verirken, formülün içinde yer alan Hyalorunik asit ve tri-peptide bileşenleri dudakların nem seviyesini arttırıyor, koruyor ve gün boyu bakım sağlıyor.

Hem dolgunluk etkisini, hem ıslak ve ışıltılı görünümü tek bir formülde buluşturarak kendi kategorisinde büyük yankı uyandıran “Shine&Volume Light Creator” ruj serisinde birbirinden ilgili çekici 7 farklı renk alternatifi bulunuyor.

Ünlü İtalyan Tasarımcı Mario Trimarchi Dokunuşları…

“Shine&Volume Light Creator” ruj serisi ünlü İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi’nin ayrıcalıklı ve yenilikçi çizgilerini taşıyor. Degrade ve parlak pembe ambalaj ilgi uyandıran bir görünüm sergilerken, formunda yer alan kavisli hatlar ise rujların kolay sürülmesini sağlıyor.

DEBORAH MILANO : Shine&Volume Light Creator | 1

Deborah Milano “Yeni Shine&Volume Light Creator” ruj serisi; 23,90 .-TL.