Kolay güzellik önerileri…

Belirgin Elmacık Kemikleri!
Yanaklarınıza krem bir bronzerı yumuşak allık fırçanızla kenarlara doğru uygularsanız suratınızı hem daha zayıf göstermiş, hem de elmacık kemiklerinizi belirginleştirmiş olacaksınız!

Doğal Görünümlü Ruj!
Dudaklarınızda net bir ruj görüntüsü istemiyorsanız, yapmanız gereken işlem çok kolay! En kalın far fırçanızı alın ve dudaklarınızı kenar kısımlarındaki ruju fırçayla dağıtın! Böylece daha doğal görünümlü dudaklara kavuşacaksınız!

Doğal Dalgalar!
Saçlarınızı yaparken maşanızı yere paralel tutmak yerine dik tutarsanız daha doğal görünümlü bukleler elde etmiş olursunuz!

Gözleri İrileştirmek!
Eğer gözlerinizi daha iri göstermek istiyorsanız gözünüzün alt kısmına ve üst kısmına uyguladığınız eyelinerlarınızın uçlarını birleştirmek yerine kirpiklerinizin bitiş çizgisinde bırakmayı tercih edebilirsiniz!

Beyaz Göz Kalemi!
Gözleri beyaz göz kalemiyle aydınlatacağız. Beyaz göz kalemini gözünüzün alt kısmına uyguladığınızda anında daha uyanık bir görünüm elde etmenizin yanı sıra gözlerinizi de olduğundan daha iri göstermiş olacaksınız!

Oje Sürmeden Önce!
Tırnaklarınıza ojenizi uygulamadan önce, kullanacağınız ojeyi iki eliniz arasında ileri-geri karıştırısanız hava kabarcıklarını önleyecektir.