Çiçeklerin bulundukları her ortamı güzelleştirmek gibi bir özellikleri var. Hal böyle olunca biz kadınların onlardan vazgeçmesi biraz zorlaşıyor. Üstelik çoğu kadın, çiçekleriyle konuşmayı, dertleşmeyi sevdiği için bu onlar için bir terapi halini alıyor!

Peki kışın hangi çiçekler yetiştirilebilir? İşte yetiştirebileceğiniz birbirinden güzel kış çiçekleri!

Açelya
Doğrudan güneş ışığı istemeyen bir bitki olduğu için kışın kolayca koruyabileceğiniz bir bitki açelya. Üstelik görüntüsüyle balkonuza veya salonunuza şenlik havası katacaktır!

Lobelia Erinus
Kışın çok sert geçmediği yerlerde yaşıyorsanız kış boyunca muhafaza etmeniz mümkün olan bu çiçek, bu kışın trendi mavi rengiyle de oldukça uyumlu!

Helleborus
Türkçede; Dana Bağırtan, Karaca Otu, Harbak gibi de anılan bu çiçek: 50 – 70 santimetreye kadar gelişen sapları, parçalı, daimi yeşil yaprakları ve her sapın ucunda türüne ve rengine göre açan çiçekleriyle gönlünüze taht kuracak!

On bir ay Çiçeği
Serin ve yarı aydınlık yerleri seven on bir ay çiçeğini kış boyunca evinizde muhafaza edebilir, bu güzelliği evinizin bir parçası yapabilirsiniz!

Clerodendrum Bungei
Meksika Ortancası diye de bilenen bu çiçek kışın -18 dereceye kadar dayanabiliyor! Ortancaları sevenler için kışın vazgeçilmeyecek bir seçenek!