Anneden kızına geçen, kuşaklar boyu kullanılan geleneksel arap sabunu; abc ile çok daha kolay kullanılabilen sıvı formda…..

Kuşaklar boyu kullanılan arap sabunu, Türkiye’de ev kadınları için temizlik deyince yıllardır akla gelen ilk ürün. Arap sabunun çok daha kolay kullanımı amacıyla ABC Arap Sabunu sıvı formu ile tüketicilerin hizmetinde. Günümüzde her türlü temizlikte güvenle kullanılan, tamamen doğal arap sabunu kullanım kolaylığı sayesinde suda eritmeye gerek kalmaksızın kullanılabiliyor. Güçlü temizleme ve parlatma özelliği ile ABC Sıvı Arap Sabunu diğer temizlik ürünlerinden çok farklı.

ABC Sıvı Arap Sabunu’nun parke ve tüm ahşap yüzeylerde, halı, kanepe ve koltuklarda, mutfak banyolarda, duvar ve tezgah temizliğinde etkin bir güce sahip olduğunu vurgulayan Pazarlama Müdürü Selen Dülgeroğlu, “Parkeler ABC Arap Sabunu sayesinde derinlemesine temizlenirken, aynı zamanda besleniyor ve cilalanmışcasına parlıyor. Doğal formülü ile halı ve koltukların rengini soldurmadan mükemmel bir temizlik sağlıyor.” dedi.

Türk kadını temizlikte Arap sabunundan vazgeçmiyor | 1ABC Sıvı Arap Sabunu içerdiği gliserin sayesinde, elleri yıpratmama özelliği ile ev kadınlarının vazgeçilmezi olma özelliğini bulaşıkta ve yağ lekelerinin çıkartılmasında da gösteriyor…

Kısaca ABC Deterjan :
ABC, yaklaşık 40 yıl önce kurularak Türkiye’nin saygın sanayi kuruluşlarından bir tanesi olmayı başaran Başer Kimya’nın lokomotif markasıdır. Geçtiğimiz yıl ABC markası ile sinerji yaratmak amacıyla Başer Kimya, ismini değiştirerek yola ABC Deterjan olarak devam etmektedir. Osmaniye’deki 85 bin metrekarelik fabrikasında beş ana üretim kolunda faaliyet gösteren ABC Deterjan, tüketicilerin her türlü temizlik ihtiyacını karşılayacak, kaliteli ürünleri geliştirip tüketicilerin beğenisine sunuyor. 30 ülkeye ihracat yapan ABC Deterjan, çeşitli zincirlere yönelik private label-markalı ürün- imalatı da gerçekleştiriyor. ABC Deterjan’ın, iç piyasaya yönelik TEK isimli ekonomik bir markası daha bulunuyor.