Astroloji ilişkilerinizi başladığı anda veya sürerken değerlendiremedi. Burçlar insanlar arasındaki ilişkileri anlamlandırmada anahtar olabilirler; karşılaştığınız biri yüzünden içinizde bir yangın başladı mı?

Hiç tanımadığınız bir insanın içinizde başlattığı kıvılcımlardan tutuştuğunuzu hissettiniz mi? Bu olayı başlatan an nasıl bir andır, hangi düğmeye basınca bu olay başlar? Bu insanla önceden bir ilişkiniz olmadıysa, nasıl oldu da ona karşı böyle sıcak duygular başladı? Tek bir cevabı var bu soruların; Vibrasyon. Bilmeniz gereken şey uygunluğu vibrasyonudur; aşan ve iş ilişkilerinin vibrasyonundan söz ediyorum. Burcunuzun vibrasyonları aşağıda 1-7 arasında derecelendirilmiştir; Önce tabloyu inceleyin;

astroloji evlilik

astroloji evlilik tablosu

Vibrasyon sayıları burçlar arasındaki ilişkilerin değeridir demiştim. Zodyak 12 burçtan ibarettir; Koç’la başlar, Balık’la son buluyor. Aslında bu doğruyu, yanlışı, iyiyi, kötüyü ölçmek için yeterli değil ama potansiyel uygunluk ve uyumsuzluk için iyi bir göstergedir; bu şekilde çok şey öğrenebilir ve ilişkilerimizin açıklaması yolunda yardımcı olabilecek bilgilere ulaşabiliriz. Şimdi vibrasyonların açıklamalarını görelim; örneğin burcunuz Boğa ve siz Balık ile ilişkinizi değerlendireceksiniz, sol sütundan Boğanın, üstten de Balığı bulun kesiştiği noktada 3 sayısını bulacaksınız yani alttaki 3. Vibrasyon yorumunu okuyacaksınız hepsi bu kadar …

1. Vibrasyon: Aynı burç bir araya gelince oluşur. Burada karşılıklı alışılagelmiş doğal anlaşma veya empati vardır. Burçların negatif özellikleri büyüyebilir. Astrolojik yorumlarda “Huzur açısı” olarak tanımlanır.

2. Vibrasyon: Bir uyum potansiyeli derinlerde vardır daha uygunu karşılıklı alışılagelmiş bir esneklik ve kabul görülür, bu titreşim önceki yaşamlardan gelen belirsiz bir izdir. Astrolojik yorumlarda “Yarı 60 derece-Yarı olumlu” olarak tanımlanır.

3. Vibrasyon: Temelde dostluk ve bağımlılık titreşimleri hissedilir. Ne tür olursa olsun sizinle onun arasında uzun sürecek bir birlikteliğin kuvvetli bir bağ olarak kabul edilebilir. Astrolojik yorumlarda “60 derece-Pozitif” olarak tanımlanır.

4. Vibrasyon: Bu bir uyuşmazlık titreşimi olacak. Uzlaşmak için gerekli olan şey açıkça birlik çağrısı yani meydan okumaktır. Astrolojik yorumlarda “Kare açı-Olumsuz” olarak tanımlanır.

5. Vibrasyon: Büyük bir ilişki ve karşılıklı ilişkide uyum sağlama titreşimi. Birbirinizi anlayacaksınız ve benzer uyarıları paylaşacaksınız. Astrolojik yorumlarda “120 derece-İyi” olarak tanımlanır.

6. Vibrasyon: İlişkinin önceki yaşamlardan gelen araması veya ITIS. Birbirinize ihtiyacınız vardır, bunu hissedeceksiniz. Bu arada oluşan bir dengesizlik de dikkat çekecek ama bu normaldir ve karşılıklı tanıma bilgisi giderilecektir. Astrolojik yorumlarda “Yarı Buluşma” olarak tanımlanır.

7. Vibrasyon: Bu burç size aykırıdır. İlişkiler ikiniz içinde ya her şey olacak, ya da hiç olacak. İyi durumda her şey mükemmel olacak, aksi takdirde ilişkiniz nefretle dolu bir felaket noktasında bitecek. Astrolojik yorumlarda “aykırı Açı” olarak tanımlanır.

Bilimsel bir karmaşa içinde gibi görünen bu araştırmanın amacı astrolojinin öylesine bir köşeye hemen itilmemesi ve de ciddi bir pencereden bakıldığında uygun bir matematiğin öneminin fark edilmesidir. Burcu ve fal düzeyinin çok çok üstündeki bir astroloji evrensel bir mantığı şimdilik simgelerken, gelecek için önemli uyarıları da içermektedir. Söylenecek son söz, tüm redler yapılırken çok dikkatli olunması gereğidir. İkinci bir tablo da süreklilik, cesaret, sadakat, flört, kıskançlık, egoistlik, espritüellik, sahiplenme ve romantizm konularandaki ilişkileri mukayese ama burada yer olmadığı için onu veremiyorum.

Gelecekte evlenmeyi planlayan çiftler, bir astrolog gidecekler ve düşünce ve hislerini kuvvetlendirecek ve olası sorunları öğrenecekler. Synastrik Astroloji yani ilişkilerin açıklaması, duruma ışık tutmak için, başlangıçta, veya ilişkinin herhangi bir aşamasında kullanılabilir. Ama bir astrolog sadece yönetim yapabilir; ilahi düzeni ya da insanların fikirlerini değiştiremez. İdeal kişinin, astrolojik sezgi tarafından desteklenmiş bir seçim yapma şansına sahip olması gerekir. Gelecekte, nişanlı çiftler nikahdan önce iki önemli deplasmanda olacaklar, nikah dairesine ve bir de Astrolog!