Escada artık daha Xclusive | 1 ClubFinans Xclusive, müşterilerinin Escada’dan yapacakları alışverişleri, Xclusive dünyasının seçkin hizmetleriyle benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Alışverişleri için mağazanın kapalı olduğu Pazar günlerini tercih eden ClubFinans Xclusive sahipleri, istedikleri mağazayı Pazar günü açtırabilirken, saat 19:00’da kapanan mağazaları 22:00’ye kadar açık tutabiliyor.

Finansbank’ın ayrıcalıklarla dolu kredi kartı ClubFinans Xclusive, ünlü Alman markası Escada ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, müşterilerine VIP alışveriş ayrıcalığı yaşatıyor. Alışveriş için mağazaların kapanış saati olan 19:00’a yetişemeyen ClubFinans Xclusive sahipleri, shopping keyiflerini akşam 22:00’ye kadar uzatabilirken, alacakları randevuyla arzu ettikleri Escada mağazasını Pazar günü açtırabiliyor.

Kart sahipleri, Escada alışverişlerinde seçilen parçaların adrese teslimi, teslimat sırasında ödeme ve kişiye özel terzi hizmetlerini ekstra bir ücret ödemeden alabiliyor. Alışveriş keyiflerini bozmadan günlerine daha rahat bir şekilde devam etmek isteyen ClubFinans Xclusive sahiplerinin seçtikleri kıyafetler adreslerine teslim ediliyor. Ödemelerini teslimat sırasında gerçekleştirebilme seçeneğinin yanında kendilerine özel tahsis edilen ve adreslerine yönlendirilen terzi ile de tadilatlarını istedikleri şekilde yaptırabiliyorlar.

Alışverişlerinde Escada’yı tercih eden ve ClubFinans Xclusive kartlarıyla ödemelerini gerçekleştiren Finansbanklılar, Aralık sonuna kadar geçerli olan ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabiliyor.