Ice-Watch coşkusu sonbaharda da devam ediyor. Bu kez öne çıkan renkler ise sonbahardan esinlenilerek ortaya çıkarılan kahverengi, mor, kırmızı, koyu mavi ve yeşil tonları…

Dünyaca ünlü Belçikalı Ice-Watch, her mevsim tutkunu olduğunuz renkleri bileklerinizle buluşturmaya devam ediyor. Bu sonbaharda da saatiyle fark yaratmak isteyenler toprak tonlarının yoğun olduğu ‘Ice-Watch Sonbahar Koleksiyonuyla’ ışıldayacak. Silikon kayış ve tarih göstergesine sahip, ayrıca unisex olarak tasarlanan Ice-Watch saatler bu Eylül’de kendi modasını kendi yaratmayı seven tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Ice-Watch ile kendi modanı kendin yarat!

Ice-Watch ile Sonbahar Coşkusu | 1

Kahverengi, mor, kırmızı, koyu yeşil ve mavi renklerin hâkim olduğu Ice-Watch sonbahar koleksiyonu, kendi modasını kendi yaratmak isteyenlerin bir numaralı tercihi. Unisex olarak Konyalı Saat distribütörlüğünde satışa sunulan sonbahar koleksiyonundan siz de favori renginizi seçin ve modada özgür yaşamaya başlayın!

Ice-Watch Sonbahar Koleksiyonu için tavsiye edilen satış fiyatı; Unisex kasa için 174TL, büyük kasa için 195TL’dir.

KONYALI SAAT HAKKINDA
Konyalı Saat; 1951 yılında Mustafa Nalçacı tarafından kuruldu. Sektöründe pek çok ilke imza atan Konyalı Saat, 1968 yılında Türkiye’nin ilk saat fabrikasını açarak, Quartz duvar saatleri ve makineleri üretimine geçti. 2001 yılında Konyalı Saat Mağazalar Zinciri Projesini hayata geçirerek birçok dünya ve moda markasını satışa sunmaya başladı. Misyonları arasında, saat tüketicisine kaliteli ve zengin çeşitli dünya markalarını sunmak, Türk saat sektörünün profesyonelleşmesine öncülük etmek ve satış sonrası servisleriyle güvenilir yedek parça hizmeti vermek olan Konyalı Saat’in Vizyonunda ise, tecrübe, bilgi, teknoloji, dünya markaları ve güvenilir satış sonrası destek yer alıyor. Konyalı Saat’in Türkiye distribütörlüğünü yaptığı markalar arasında Zenith, Nacar, Movado, Ice Watch, ve Carrera geliyor.