YARATICILIK ÇOCUĞUNUZUN HAMURUNDA VAR ! | 1 Yaratıcılık denildiğinde ilk akla gelen oyun hamuru markası Play-Doh’dan, okul alışverişi döneminde çocukları ve anne-babaları çok sevindirecek kampanya: Şimdi bir 4’lü Play-Doh alana farklı renklerden ikinci 4’lü kutu %50 indirimle!

50 yılı aşkın süredir tüm dünyada çocukları renkli ve yaratıcı oyun hamurlarıyla buluşturan Play-Doh, ‘yaratıcılık’ denildiğinde akla ilk gelen oyun hamuru markası olmanın gururunu taşıyor. Dünyanın dört bir yanında her yaştan çocuğun evlerinde ya da okullarında zevkle oynadığı, çok sevilen ve artık bir klasik haline gelmiş olan Play-Doh, çocuklar için rengarenk bir dünyada özgürce eğlenmek ve yaratmak demek.

Çocuklar Play-Doh’nun birbirinden eğlenceli oyun hamurları ve oyun hamuru setleriyle renkli dünyalarını ve hayal güçlerini 3 boyutlu olarak ifade ederken, bir yandan hayal güçleri diğer yandan el kasları gelişiyor. Supersoft yapısıyla kolayca şekil verilen Play-Doh oyun hamuruyla çocuklar yaratıcılıklarını yansıtırken, doğal bir içeriğe sahip olduğunu bilen aileler de çocuklarının güvenle oynadığını biliyor. Play-Doh ile tanışan tüm çocuklar ve anne-babaları için oyun hamuru demek Play-Doh demek!

2 yaşından itibaren çocukların en sevdiği oyun hamuru olan Play-Doh, eğitimin en önemli parçalarından biri olan yaratıcılığın gelişimi için okul yıllarında da çocukların hep yanında. Okul alışverişi döneminde ‘alınacaklar listesinin’ vazgeçilmezi Play-Doh, çok özel bir kampanyayla çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor. Şimdi bir 4’lü Play-Doh hamur alana farklı renklerden oluşan ikinci 4’lü hamur %50 indirimle!

Unutmayın her sarı paket Play-Doh değildir. Oyun hamurunda Play-Doh güvencesini arayınız! Oyun hamuru demek Play-Doh demek. Play-Doh demek rengarenk bir dünyada özgürce eğlenmek ve yaratmak demek!

http://www.playdoh.com.tr/index.asp