Kim Kardashian – Yeşil Çay İçiyor

Sosyetik güzel Kim Kardashian, güne yulaf ezmesi ve muzdan oluşan kahvaltısıyla başlıyor.Büyük kalçaları için çömelme ve ileri tekme hareketleri gibi egzersizler yapıyor. Kim Kardashian yeşil çaydan vazgeçemiyor.

Naomi Campbell – Selülite Karşı Kahve Masajı Yapıyor

Kahvenin azı karar,çoğu zarar. Selülit önleyici kremlerin çoğunda bulunan kafein,zehirli maddeleri vücudumuzun problemli bölgelerinden atar. Kahve de, içinde bulunan kafein sayesinde selülitlerden kurtulmamıza yardımcı olur. Diğer yandan, fazla içmemiz halinde tüm kadınların kabusu portakal kabuğu görünümünü artırabilir. Bu nedenle,kahve keyfimiz günde 2 fincanı geçmemeli.

33 yaşındaki güzel manken Naomi Campbell zayıf,şişman demeden herkesin sorunu olan selülitlere karşı kahve ile savaşıyor. Vücudunda selülitlerin yerleşmesine müsait olan kısımları kahve ile ovuyor. Aynı zamanda bu bölgelerin üzerine kahve serpiştirerek, folyo kağıt ile kaplıyor. Bir süre bu şekilde bekliyor.Siz de aynı yöntemi evde uygulayabilirsiniz.

Naomi Campbell – Cildinin Güzelliğini Süte Borçlu

Dünyanın en güzel modellerinden Naomi Campbell, sütün mucizesine inanıyor. Kusursuz bir fiziğe sahip olan podyumların aranan modeli Campbell, ilerleyen yaşına rağmen güzelliğini koruyor. Cilt güzelliğini süte borçlu olduğunu söylüyor. Ilık süt banyosundan asla vazgeçemiyor.

Sophia Loren’in Gençliğinin Sırrı Domates

Sophia Loren 1934 doğumlu , geçtiğimiz hafta 78. Yaşını doldurdu. Dünyaca ünlü İtalyan Film yıldızının 78 yaşında olduğuna kim inanır? Bu yaşta bu cilde ,bu güzelliğe sahip olmasının sırrının domateste saklıymış. Domatesleri soyup püre haline getirdikten sonra içine bir kaşık bal ve zeytinyağı katan Loren, bu karışımı yüzüne sürdükten sonra bir saat bekliyor. Sophia Loren Botox’a karşı olduğundan,domates yöntemiyle cildinin kırışmaya karşı direnç ve ışıl ışıl bir görünüm kazandığını belirtiyor.

Sandra Bullock – Elma Dopingi

48 yaşındaki güzel yıldız Bullock, cildinin bu denli güzel oluşunu elmaya borçlu olduğunu belirtiyor. Elmayı adeta bir güzellik doktoru olarak görüyor. Günde en az 2 elma yiyor. Elmanın bağırsakları çalıştırdığını, hem de cildi güzelleştirdiğini söyleyerek,herkesin bu meyveyi bolca tüketmesini tavsiye ediyor. Hollywood’un aranılan aktristi Sandra Bullock, aynı zamanda elmaların kabuklarını yüzüne koyuyor. Elmanın içindeki asitlerin peeling etkisi yaptığını ve hücre yenilemesinde etkili olduğunu belirtiyor.