High-Impact-Curling-MascaraHer gün kirpiklerinizi kıvırmak için uğraşmaktan yoruldunuz mu?

O kadar zahmetle, kirpik kıvırıcılar yardımıyla kıvrıklaştırdığınız kirpikleriniz sadece bir kaç saat sonra eski haline mi dönüyor?

Öyleyse kirpiklerinize çarpıcı bir dolgunluk ve olağanüstü kıvrımlar sağlamak için özel olarak tasarlanmış YENİ Clinique High Impact Curling Mascara ile tanışmanızın tam zamanı.

24 saat kalıcı, bulaşmayan formüle sahip YENİ Clinique High Impact Curling Mascara kıvrık, dolgun ve göz alıcı kirpikler isteyenler için birebir.

Çok özel bir formül: TERMAL MASKARA

YENİ Clinique High Impact Curling Maskara’da, kozmetik sektöründe de bir ilk olan Termal teknoloji kullanıldı. Bu özel teknoloji sayesinde polimerlerin oluşturduğu ince film tabakası kirpikleri ağırlaştırmadan dolgun bir görünüm ve daha kalıcı bir renk sağlıyor. 24 saat kalıcı formüle, akmayan formüle sahip olmasına rağmen High Impact Curling Mascara sıcak suyla kolayca temizlenebiliyor. Tüm kirpik tiplerine uygun olan High Impact Curling Mascara kuruyup dökülmez, topaklanmaz ve bulaşmaz. Bütün Clinique maskaraları gibi, oftalmolojik olarak test edilmiştir, ayrıca hassas gözler ve kontakt lens kullananlar için de uygundur.

Çok özel bir fırça: ESNEK VE KIVRIK

YENİ High Impact Curling Mascara’nın fırçası formülünün en etkin şekilde uygulanmasını sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır: Özel kıvrık fırça daha hacimli ve göz alıcı bir görünüş için kirpikleri uzatır, kıvırır, belirginleştirir.

Uygulama: KIVRIMLARINIZLA İYİ GEÇİNİN

Kirpik kökünden başlayıp, hafif basınç uygualayarak kaşa doğru doğru uygulayın. Daha sonra bir kaç saniye bekleyin ki kirpik belirgin hale gelsin. Eğer bir kaç kat uygulayacaksanız arada bir kaç saniye kuruması için bekleyin.

Eksra kıvrımlar için ekstra işlemler yapmak artık geride kaldı. Sonunda, uğraşmaksızın uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmak elinizde!

Siyah ve Kahve olarak iki rengi mevcuttur.

Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 41 TL

Alerji testinden geçmiştir. %100 parfümsüzdür.

Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Hassas gözler ve kontakt lens kullananlar için güvenlidir.

CLINIQUE HAKKINDA

1968 yılında dermatologlar tarafından kurulan ilk prestijli kozmetik markası olan Clinique’in misyonu her zaman en yüksek kaliteyi ve tüm farklı cilt tiplerine uygun etkin ürün serilerini yaratmak olmuştur. Markanın kişiye özel yaklaşımı ve hepsi son teknolojiyle formüle edilmiş ve detaylı testlerden geçmiş ürünleri Clinique’i dünyanın lider cilt bakım otoritelerinden biri haline getirmiştir. Markanın tüm cilt bakımı ve makyaj ürünleri Alerji Testinden Geçmiştir ve %100 Parfümsüzdür. Clinique tüm yaş ve ırktaki erkek ve bayanlara uygun ürünler üretmektedir. Clinique 135’den fazla ülkede ve 17.000’den fazla satış noktasında satılmaktadır.