Kilo vermeyi hızlandıran diyet listeleri özellikle yaz aylarında daha da göze çarpan fazla kilolardan hızlıca kurtulmanın en iyi yoludur. Neredeyse her gün bir yenisi çıkan 1 haftada 20 kilo verdiren diyet, 3 günde 15 kilo verdiren diyet gibi listeleri haberlerde, gazetelerde veya internet sayfalarında görmüşsünüzdür. Bu diyetlerin hepsi farklı metotlarla çok hızlı bir şekilde kilo verdirdiklerini iddia etseler de deneyenlerin birçoğu hüsrana uğramaktadır. Bu tarz diyetleri uygulayanlar bekledikleri kadar kilo verememelerinin yanı sıra sağlıkları da kötü anlamda etkilenmektedir. Hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler ya diyetisyenlere başvurarak yaşına, kilosuna ve metabolizma hızına uygun diyetlere başlamalı ya da gerçekten bu alanda uzmanlaşmış kişiler tarafından önerilen diyet listelerini tercih etmelidir.

Hızlı Kilo Verdiren Ender Saraç Özel Hurma Diyet Listesi

Ender Saraç hurma diyeti ile 1 haftada 7 kiloya kadar kilo vermeniz mümkün. Hızlı ve sağlıklı bir şekilde özellikle göbek çevresinde oluşan fazla kilolardan Ender Saraç’ın hazırlanan hurma diyetiyle kurtulacaksınız.

ender saraç hurma diyeti

hurma diyeti

Hurma Diyetinin Hazırlanışı

  1. Oldukça basit olan bu diyette her öğün yani sabah, öğle ve akşam 7 adet hurma ve 1 kase yağsız diyet yoğurt yemeniz gerekmekte.
  2. 1 gün içerisinde toplam 21 hurma ve 3 kase diyet yoğurt tüketimi yapacağınız bu diyette bir gün içerisinde ihtiyacınız olan besin ve minerallerin birçoğu hurma ve yoğurtta mevcut.
  3. Eğer 1 gün önceden hurmalara yararak suya koyarsanız hurmanın laksatif etkinliği artarak doyuruculuk özelliği artmakta. Bu diyette dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi seçtiğiniz hurmaların kaliteli ve temiz olmasıdır.
  4. Ayrıca su tüketimi es geçilmemeli ve bol su tüketimi yapılmalıdır.
  5. Ender Saraç göbek eriten diyet sayesinde 1 haftada vücudunuzda ki yağ oranına göre sağlıklı bir şekilde 5 kilo ile 7 kilo arasında kilo vermeniz mümkündür.