Türkiye’nin lider ayçiçekyağı markası Yudum’un piyasaya sunduğu Yudum Mısır Yağı, sofralara hafiflik ve sağlık getiriyor.

Ürün hakkında bilgi veren Yudum Pazarlama Müdürü Merve Batıkan, “İçeriğinde A, B, E, K vitaminleri bulunan, zengin mineral yapısına sahip, enerji verici mısır bitkisinin tohumlarından elde edilen mısır yağı tekli ve çoklu doymamış yağ oranları açısından zengin bir bitkisel sıvı yağ… Bu sebepten dolayı Yudum Mısır Yağı damar sertliğini önlüyor, yüksek kan basıncının ve kolesterol düzeylerinin düşürülmesinde etkin rol oynuyor. Mısırın sağlığını Yudum hafifliği ile buluşturan Yudum Mısır Yağı sıcak etli yemekler, hamurişleri, pilav, makarna ve çorbalarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Yudum Mısır Yağı ile hem sağlıklı hem de hafif yemekler mümkün… İstanbul Culinary Institute’le yaptığımız bir çalışmayla, a’dan z’ye komple bir menüyü Yudum Mısır Yağı kullanarak hazırladık. Yudum Mısır Yağı gerek hafifliği gerekse lezzetiyle, bu yemekleri hazırlayan şeflerden tam not almayı başardı.” dedi.

yudum_misir_yagi